Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Elhagyatott öreg házban...

Meighan kérdése:

Elhagyatott öreg házban kísérthet egy régóta halott nő szelleme?

Figyelt kérdés

Nagymamám mesélt egyszer egy történetet amelynek az volt a lényege hogy néhány környékbeli fiatal bemászott egy ódon, régóta üresnek vélt házba és ott lenn a hálószobában találtak egy oszlásnak indult női holttestet. Állítólag a nő szelleme még évekig kísértette őket és a családjaikat.

Szerintetek mennyi igaz ebből?

2015. ápr. 22. 10:35
1 2
 11/17 Sexparaszt ***** válasza:
Furcsa! Na gyerekek! Szedjük a cuccost,és irány Pécs! :D
2015. ápr. 22. 12:04
 12/17 anonim ***** válasza:

Ez sem rossz:

[link]

Kár, hogy csak a lényeg maradt le :D

De láttam kukában turkáló hajléktalant is, illetve tetőn mászkoló maszkos embereket.

A házat csak úgy fogjuk megtalálni, ha a régi öregeket kérdezgetjük.

2015. ápr. 22. 12:12
 13/17 Sexparaszt ***** válasza:
Hát ha a "régi öregeket kérdezgetjük" nem biztos, hogy jól járunk :D
2015. ápr. 22. 12:55
 14/17 anonim válasza:
Szerintem csak babona :)
2015. ápr. 22. 14:20
 15/17 anonim ***** válasza:
Na akkor szegény rendőröket vajon hány kísérti?
2015. ápr. 22. 17:04
 16/17 anonim válasza:
Én itt élek Pécsett és édesanyámtól hallottam erről a történetről először,még mikor gyerek voltam,de ennek már vagy 30 éve.A házat azóta már lebontották, és ha jól tudom a pincéjén kívül semmi nem maradt meg belőle. Pár éve találtak a hely közelében egy fej nélküli holttestet.(Nem hazudok,utána lehet keresni. Kb 2011-ben esett meg.) A rendőrök úgy állították be,mintha egy szerencsétlen baleset lett volna,de az ott élők közül sokan úgy hiszik valakik újra fel akarják idézni az ott történteket. Egy darabig rendőrök is járkáltak arra esténként,gondolom nem alaptalanul. És nem ez volt az első alkalom,hogy különös esetek történtek ott. A környékbeliek nem is szeretnek arrafelé járni.
2015. ápr. 22. 18:32
 17/17 anonim ***** válasza:
tessék értelmesek: [link]
2015. ápr. 22. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!