Lehetséges? De miért engem?
A barátommal lassan 3 hónapja vagyunk együtt.
A kapcsolatunk elején,amikor másodjára aludtam náluk ő elment dolgozni, én pedig egyedül maradtam éjszakára a szobájában. A család többi tagja a szobákban aludt. Éjszaka arra keltem fel a vaksötétben,hogy valaki figyel,amikor kinyitottam a szememet egy idősebb bajszos férfi mosolygós arca köszönt vissza rám. Nem ijedtem meg tőle,nem keltett bennem félelmet inkább nyugalom töltött el. (Amit egyébként nem értek,mikor elég ijedős fajta vagyok:D) A dolog lényege csak annyi,hogy a barátom apukája elég régen,otthon halt meg,ergo nem is ismerhettük egymást. Erős a gyanúm,hogy ő látogathatott meg,de miért pont engem és miért olyan "bájosan"? A barátom szerint csak képzelődtem,de tisztán emlékszek,hogy felkeltem és tapogatóztam is ,de érezni nem,csak látni láttam.
Valószínű vigyáz rátok és a házra. Nem keltett benned félelmet, ezért nem szabad elküldeni, főleg, ha megnyugtató és biztonságos érzést nyújt. :) Az ilyen szellemeket szeretem én is.
Azért téged, mert te vagy együtt a fiával. :) Ilyen egyszerű. :D
Én is ilyesmire gondoltam. Azóta semmi ilyesmi nem volt ,igaz nem is merek már egyedül ott aludni :D
Köszönöm a válaszokat (:
Nem tudja :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!