Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehetséges? De miért engem?

Lehetséges? De miért engem?

Figyelt kérdés

A barátommal lassan 3 hónapja vagyunk együtt.

A kapcsolatunk elején,amikor másodjára aludtam náluk ő elment dolgozni, én pedig egyedül maradtam éjszakára a szobájában. A család többi tagja a szobákban aludt. Éjszaka arra keltem fel a vaksötétben,hogy valaki figyel,amikor kinyitottam a szememet egy idősebb bajszos férfi mosolygós arca köszönt vissza rám. Nem ijedtem meg tőle,nem keltett bennem félelmet inkább nyugalom töltött el. (Amit egyébként nem értek,mikor elég ijedős fajta vagyok:D) A dolog lényege csak annyi,hogy a barátom apukája elég régen,otthon halt meg,ergo nem is ismerhettük egymást. Erős a gyanúm,hogy ő látogathatott meg,de miért pont engem és miért olyan "bájosan"? A barátom szerint csak képzelődtem,de tisztán emlékszek,hogy felkeltem és tapogatóztam is ,de érezni nem,csak látni láttam.

2015. ápr. 11. 18:20
 1/7 Legoman ***** válasza:

Valószínű vigyáz rátok és a házra. Nem keltett benned félelmet, ezért nem szabad elküldeni, főleg, ha megnyugtató és biztonságos érzést nyújt. :) Az ilyen szellemeket szeretem én is.

Azért téged, mert te vagy együtt a fiával. :) Ilyen egyszerű. :D

2015. ápr. 11. 19:28
 2/7 anonim válasza:
Szerintem ezzel jelzi, hogy áldása rátok, illetve mint az előttem szóló véleménye szerint, pozitív és védelmező személyként gondol rátok.
2015. ápr. 11. 19:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Figyuz már és a barátod tudja, hogy valami bajuszossal csalod?
2015. ápr. 11. 21:58
 4/7 Ozmium42 ***** válasza:
( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡o ͜ʖ ͡0) ( ͡O ͜ʖ ͡O) ( ͡0 ͜ʖ ͡0) ( ͡◯ ͜ʖ ͡◯)
2015. ápr. 11. 23:25
 5/7 A kérdező kommentje:

Én is ilyesmire gondoltam. Azóta semmi ilyesmi nem volt ,igaz nem is merek már egyedül ott aludni :D

Köszönöm a válaszokat (:

Nem tudja :P

2015. ápr. 12. 00:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem lenne egyszerűbb, ha megkérnéd a barátod mutasson egy képet az apjáról. Lehet hogy nem is őt láttad. Így gyorsan rövidre lenne zárva a dolog.
2015. ápr. 12. 17:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Mutatott ezért tudom,hogy ő lehetett :)
2015. ápr. 13. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!