Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért tartjátok hülyeségnek a...

Miért tartjátok hülyeségnek a zombi apokalipszist? Nem lehetetlen (lent olvashattok többet)

Figyelt kérdés
Veszett kutyáról, rókáról nem hallottatok még? Azok is elkaptak valamiféle fertõzést, ami kihat az idegrendszerükre és teljesen álalakulnak, és HARAPÁSSAL ÁTTERJEDHET AKÁRMILYEN MÁSIK ÉLÕLÉNYRE, EMBERRE IS!! Persze ha megharap egy embert nem olyan zombi lesz mint a filmekben, de rendkívül agresszív lesz, elborul az agya, belsõre teljesen olyan lesz mint egy zombi, de persze nem fog úgy kinézni mint a filmekben. Apukám tanyán él egy nagy erdõségben, egyik nap reggel ahogy kiment ott állt a ház mellett egy róka és ahogy meglátta apát nem futott el hanem elindult apa felé és apa fogott egy vastag botot és agyonütötte. Ha egy ilyen megharap valakit, és az is tovább terjeszti nem lehetetlen ez nem?

2015. ápr. 7. 09:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ne, baj el tudtam olvasni, leírnám én, de nekem se mutatja hogy hány %-ban adsz hasznos válaszokat :-D
2015. aug. 3. 09:05
 12/15 anonim ***** válasza:
13%
#11: 44%-on állsz, és tőlem is piros kezet kaptál. Egyrészt, mert hülyeséget írsz, másrészt a kritikán aluli helyesírásért.
2015. aug. 3. 09:07
 13/15 A kérdező kommentje:
De bunkó vagy
2015. aug. 3. 10:50
 14/15 anonim válasza:

Cs lehetséges a zombi apokalipszis

Ha a veszetséget valamilyen módon

Meg változtatnák vagy mutálodna

Akkor veszélyesebb lenne pl.:

-csepfetözésel terjedne

-hosszabb lappangási idö

-és nagyobb hatással lenne az agyra

hogy agresszív lene töle az ember

Szóval széttepnék az embereket

Nem éreznének félelmeket együttérzést

Meg fájdalmat.

Persze a halotak nem támadnának fel

És ugyan anyira sebezhetők lenének mint bármék ember.

De sokszor akkora életben maradási

Vágya van az embereknek hogy megesznek

Másokat hogy életben maradjanak

A történelem során is történtek ilyenek .

De visszatérve a kérdésedre lehetséges.

Amugy csak ugy kiváncsiságbol

Menyi idös vagy.

2017. febr. 8. 14:48
 15/15 anonim válasza:
Sokat keresgettem ebben a témában én is és kövezzen meg érte nyugodtan bárki , nagyon is hiszem, hogy eljöhet az a világ! Azt olvastam hogy ahoz hogy létre jöhessen az általunk ismert filmbéli zombi csupán csak 3össze tevőre van szükség! Az első az pontosan a veszettség a második a kergemarha kór a harmadik pedig nem jut eszembe de egy valamilyen törzs betegsége valami fehérje de nem fogom tudni megmondani! Ezen 3betegség összemixelése esetén létre tudna jönni a zombi! Valamint! Értem én hogy fikció de az amerikaiaknak erre konkrét készűltségi terve van és a lakkosságnak is adott ki közleményt hogy milyen teendőket kellene végrehajtani és felkészűlni mint élelemmel kötszerrel stb..egy esetleges zombi apokalipszis esetén!
2021. nov. 3. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!