Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Létre lehetne hozni?

Létre lehetne hozni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy minden második ember teljesen hülyének fog nézni, egy kicsit meg is értem :D előre szólok hogy én se hiszek benne, de azért kiváncsi vagyok :) elég felkapott lett ez a "zombi" téma és érdekelne a véleményetek :) ugye tudjuk hogy zombik nem léteznek :P De véleményem szerint a mai (orvostudomány, a sok kísérletezés) lehetővé tenné, hogy valami olyan vírust, hozzanak létre, amivel az embert ilyen "zombis" állapotba tudják juttatni. Szóval hogy a test "elhal" az agy nem a megszokottan működik, elveszik mindaz az emberből ami azzá teszi őt :) érdekel a téma mert ugye vannak olyan drogok amiknek ilyen a hatásuk.. de vajon létre lehetne-e hozni valami olyan hatalmas fertőzést ami mondjuk országokat, pusztítana el ezáltal :) előre köszi a válaszokat :) ... egy gimnazista lány :)

2014. nov. 15. 13:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért hozná bárki is létre?
2014. nov. 15. 13:10
 2/7 A kérdező kommentje:
nemtudom. Csak eszembe jutott :D
2014. nov. 15. 13:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Ezen már én is gondolkoztam.

Szerintem igen. De benne lehet a pakliban hogy magátol alakul ki a vírus.

Nem tudni.

2014. nov. 15. 13:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, a tudomány is tisztában vele, hogy léteznek agyhalottak, szóval szerintem lehetséges.
2014. nov. 15. 14:23
 5/7 anonim válasza:

Van ilyen vírus. Veszettség. Mutálódnia kell, hogy cseppfertőzéssel terjedjen, kevesebb legyen a lappangási szakasz, és hosszabb ideig tartsa életben a gazdatestet.

Tömeges fertőzés esetén 1 hetet sem adnék a társadalomnak.

2014. nov. 15. 20:53
 6/7 anonim ***** válasza:

A filmekben megfogalmazott zombik nem létezhetnek. Példának okáért, nem tudnának mozogni semmiképpen sem. Kutyák és egyéb állatok hamarabb széthordanák őket, minthogy bármilyen "élő emberek elleni" tevékenységbe tudnának kezdeni.

Bár ha kicsit "megreformáljuk" az élőhalottak jelentését, akkor lehetséges valamilyen szinten a létezésük/létrehozásuk.

El lehet érni, hogy egy ember látszólag logika és minden indok nélkül támadjon rá valakire, annak megölése végett. (Pár éve az USÁ-ban egy bedrogozott férfi rátámadt egy másikra akinek arcának jó részét "megette" és csak több lövéssel sikerült megfékezni. Valamiféle fürdősó drog hatása alatt volt.) Továbbá, hogy a személy ne érezzen fájdalmat (értsd: kibírja, hogy levágják a karját, gyomorba lőjék, stb.), de változatlanul hasonló gyorsaságú halállal járna a halálos sérülés, mint egy teljesen épp embernek. (Az esetleges különbség csupán annyi, hogy egy normális embernél hamarabb vagy azonnal felléphet eszméletvesztés vagy egyéb sokkállapot.)

2014. nov. 16. 00:40
 7/7 Csahenk ***** válasza:

Már nem tudom hol, de olvastam, hogy a zombikat nem úgy kell elképzelnünk, ahogy a filmekben nyomatják, hanem úgy, hogy egyx, ha összeomlana a világgazdaság, és nagy éhinségek lennénke, akkor a városi emberek az utcán mászkálnának élelmet keresve. Ez mondjuk valószínűbb, mert ha belegondolsz, a mai társadalom már nagyon elkényelmesedett mindenki. a TS-ben vagy egyéb áruházban szerez be mindent. A kisebb gazdaságokat becsödöltette a bank, hogy bekebelezze egy nagyobb múlti. végén annyira össze lesz tömörülve, hogy már csak egy multicég fogja irányítan az egész gazdaságot és ha összeomlik akkor vége... tömegesen tiporják az emberk majd egymást a boltokban, ölni fogják egymás egy darab kenyérért meg ilyen nyalánkságok. Itt van egy tök jó kis eset : [link]

Ha egy sajtért így viselkednek az emberek :/

2014. nov. 22. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!