Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Úgy éreztem, mintha a hátam...

Úgy éreztem, mintha a hátam mögül lesne valaki. Mi lehetett?

Figyelt kérdés

Kb egy éve mikor este lefekvéshez készülődtem, éppen fogat mostam, mikor azt hittem valamiért, hogy a párom mögém lopakodott és néz (picit szégyellős vagyok és csak egy lenge ruha volt rajtam, amiben ha előrehajolok kilóg a bugyim, szóval zavart volna, ha megles :))Ezzel még nem is lenne baj, de mikor megfordultam és már nyitottam volna a szám, hogy rászóljak, döbbenten vettem észre, hogy nincs is ott senki. Persze egyből kérdeztem tőle, hogy hol van, mondta, hogy már az ágyban (elég egyértelműen hallható, hogy a lakás melyik pontjáról jön a válasz).

Pici a lakásunk, kb 29 nm, így a "hálószoba" galérián van, a fürdő meg az előszobában, tehát ahhoz, hogy megvicceljen végig kellett volna szaladnia a szobán, fel a lépcsőn, plusz nagyon recseg ropog a szobában a parketta és a lépcső is, meg amúgy sem csinálna ilyet. Kb fél éve laktunk már együtt, mikor ez történt, előtte és azóta se történt hasonló. Két macskánk van, mindkettő szőrcsomó pózban feküdt bent.

Még bőven el voltunk foglalva a lakás körüli teendőkkel, se időm se energiám nem lett volna ahhoz, hogy beképzeljek dolgokat. Semmilyen tudatmódosító szer hatása alatt nem álltam, sima "szürke" hétköznap volt.

Kíváncsi vagyok szerintetek mitől lehetett, nem feltétlen várok paranormális magyarázatot, elég szkeptikus vagyok. Volt már olyan, hogy úgy éreztem néznek, vagy "van ott valami", de ez költözés után pár héttel elmúlt, nyílvánvalóan az új környezet, a lakás hangjai, hideg meleg levegő miatti hangok stb hatással van az emberre, de azért fél év alatt szerintem meg lehet szokni egy új helyet :)

2015. márc. 26. 18:11
 1/10 Legoman ***** válasza:
59%
Nem kell vele foglalkozni. :) A lényeg, hogy elmúlt.
2015. márc. 26. 18:17
 2/10 anonim ***** válasza:
Az új lakás , még nem volt elég otthonos , idegen volt számodra
2015. márc. 26. 18:44
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Igazatok lehet, csak hát néha rámjön, hogy ezen, és régebbi hasonló élményeken agyaljak, és zavar, hogy nem tudom 100%osan megmagyarázni :/

2015. márc. 26. 19:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Idegen volt számodra a hely amint mondtam , velem is volt ilyen mikor költöztem
2015. márc. 26. 19:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Van egy rossz hírem: Szociális Fóbia!
2015. márc. 26. 23:26
 6/10 A kérdező kommentje:
mindenképp :DDD
2015. márc. 27. 00:11
 7/10 anonim ***** válasza:
TÀMADÓ SEGGPASZTA VIGYÁZZ
2015. márc. 27. 12:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Zsebtolvaj.
2015. márc. 27. 16:26
 9/10 anonim válasza:
100%

Szia.

Velem is történt már ilyen(nem is egyszer)az első pár alkalomnál én is nagyon megijedtem,de aztán rájöttem hogy nem kell vele foglalkozni.Neked is ezt tanácsolom.

2015. márc. 27. 19:27
 10/10 A kérdező kommentje:
egyet értek :) igyekszem nem túlkomplikálni, mert nálam inkább választás (bár ez nem a legjobb szó rá), hogy "ne nagyon higgyek" a természetfeletti lényekben, életképtelenre ijednék különben :D
2015. márc. 27. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!