Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Még nem éreztem ilyet, mi...

Még nem éreztem ilyet, mi lehetett az?

Figyelt kérdés
38 hetes terhes vagyok a 3. babával.Vannak már bőven jóslófájásaim, erős nyyilalások, szúrkálások, viszont a baba elég aktív még.Ma este voltam pisilni és erős nyomást éreztem a hüvelyembe.Aztán ahogy megtöröltem magam wc papírral furcsa domborulatot érezetem, így megnéztem kézzel is.Egy kb. cseresznye nagyságú(talán kicsit nagyobb is) gömb alakú valamit éreztem hogy jön egyre kifelé, de óvatossan visszanyomtam.Úgy megijedtem, hogy azóta alig merek wc-re menni.Elkezdtem utánanézni, de találtam ilyenről még semmi.Szerintetek mi lehetett az?
2015. febr. 8. 00:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze nem vagyok orvos, de nekem így első olvasásra rögtön az ugrott be, hogy hüvelyi visszértágulat.

Ez a terhesség utolsó heteiben szokott kialakulni.

A dokinak említsd meg, ha legközelebb mégy.

2015. febr. 8. 00:48
 2/6 anonim válasza:
67%
Nem vagyok igazán tapasztalt ezen a téren, de nem lehet h a nyákdugó jött ki? :S
2015. febr. 8. 07:30
 3/6 anonim ***** válasza:
orvost kellene felhívni..
2015. febr. 8. 20:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a visszér nem is jutottt eszembe pedig lehet tényleg az, remélem nem komolyabb.Holnap megyek nst-re, mindenképpen megkérdezem az orvost.
2015. febr. 8. 20:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy méhsüllyedés?
2015. febr. 9. 18:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Ma voltam orvosnál, meg is nézett és mondta, hogy valószínüleg csak a méhszáj ahogy kezd nyílni azt éreztem, mert 3. babánál már kicsit máshogy helyezkednek el a dolgok.Mondta, hogy a szülés is hamarabb megindulhat így ha magzatvíz elfolyás, vagy rendszeres fájások vannak azonnal induljunk.Canestent javasolta azzal kenegessem magam, mert ilyenkor már hamarabb bejuthatnak a baktériumok.Megnyugodtam, hogy nem komoly dolog szerencsére.
2015. febr. 9. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!