Már nem egyszer láttam ilyen lényt, mi lehet ez?
nem nagyon lehet róla kb semmit találni csak beszámolókról tudok, személyesen beszéltem a szemtanúkkal
idézem egyikük kölürírását:
"Éjjel körülbelül 01:21-kor arra keltem mintha süllyednék az ágyba bele, megtapogattam de nem voltam egyáltalán belesüllyedve de szédülést és bizsergést éreztem, az ujjaim el voltak zsibbadva a fejem lüktetően fájt.Felkapcsoltam a villanyt hogy kimenjek aspirinért de ekkor az ágy bal oldalán megláttam egy fekete árnyat, négy-öt csáp lengedezett róla a teret mintha meggörbítette volna.Nem tudtam mire vélni, ezután egyszerűen köddé vált.
Ezután megmértem hogy van-e lázam, normális alatt volt a testhőm, 34,9 fok.Bevettem az aspirint 15 perc múlva jobban lettem a szédülés is elmúlt a fejfájás is a hőmérsékletem is visszaállt a normálisra.A fekete "valamit" nem tudtam mire vélni mintha öntudattal rendelkezett volna, kerülte a tekintetem aznap este nem álmodtam semmit, csak sötétséget."
ez az egyik beszámoló, még ezen kívül háromról tudok, az álomszívó kullancs név tőlem származik mivel az egyik észlelő egy kullancshoz hasonlította, és mivel az álmok energiájával táplálkozik.
nem nagy lény, a legkisebb amit eddig említettek kb kanál méretű volt a legnagyobb kb 50 cm hosszú de valaki alkarnyi mérettel jellemezte ezt a lényt
az észlelésekben a csápok száma változó de a kinézet ugyan az észlelés utáni tünetek 99%-ban megegyeznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!