Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Már nem egyszer láttam ilyen...

Már nem egyszer láttam ilyen lényt, mi lehet ez?

Figyelt kérdés
[link] Kicsit béna a rajz, de ti láttatok már ilyet? Repülni szokott, és csak rövid ideig látható, olyan mintha a levegőben "vízben" úszna. Tehát mintha fodrozódna körülötte a levegő. Előre is köszi ha tudtok valamit erről. Szkeptikusok ne írjonak.. és trollok se xD :D
2015. márc. 24. 20:21
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
48%
Ez a légi sperma (latin neve gecchi aerousi), ráadásul a 3 lábú mutálódott verzió.
2015. márc. 24. 20:56
 12/36 anonim ***** válasza:
amúgy igen létezik elvileg ilyen lény bár én még nem láttam személyesen de beszámolókról hallottam, állítólag az emberek álmukból felébrednek valamiért este és ezt a lényt látják, aznap este semmit nem álmodnak csak sötétséget mivel ez a teremtmény az álmok energiájából szerez energiát
2015. márc. 24. 20:56
 13/36 A kérdező kommentje:
13-as köszönöm, utánanézek, 12-nem kérek hülyeséget!
2015. márc. 24. 21:00
 14/36 A kérdező kommentje:
bocs, elrontottam xD 11 nem kérek hülyeséget,12 köszönöm
2015. márc. 24. 21:01
 15/36 anonim ***** válasza:
47%

nem nagyon lehet róla kb semmit találni csak beszámolókról tudok, személyesen beszéltem a szemtanúkkal

idézem egyikük kölürírását:

"Éjjel körülbelül 01:21-kor arra keltem mintha süllyednék az ágyba bele, megtapogattam de nem voltam egyáltalán belesüllyedve de szédülést és bizsergést éreztem, az ujjaim el voltak zsibbadva a fejem lüktetően fájt.Felkapcsoltam a villanyt hogy kimenjek aspirinért de ekkor az ágy bal oldalán megláttam egy fekete árnyat, négy-öt csáp lengedezett róla a teret mintha meggörbítette volna.Nem tudtam mire vélni, ezután egyszerűen köddé vált.

Ezután megmértem hogy van-e lázam, normális alatt volt a testhőm, 34,9 fok.Bevettem az aspirint 15 perc múlva jobban lettem a szédülés is elmúlt a fejfájás is a hőmérsékletem is visszaállt a normálisra.A fekete "valamit" nem tudtam mire vélni mintha öntudattal rendelkezett volna, kerülte a tekintetem aznap este nem álmodtam semmit, csak sötétséget."

ez az egyik beszámoló, még ezen kívül háromról tudok, az álomszívó kullancs név tőlem származik mivel az egyik észlelő egy kullancshoz hasonlította, és mivel az álmok energiájával táplálkozik.

2015. márc. 24. 21:12
 16/36 A kérdező kommentje:
ez a válasz hasznosnak tűnik, a leírás nagy lényre utal, de viszont én kis dolgo láttam, ami a plafon körül "úszkált"
2015. márc. 24. 21:19
 17/36 anonim ***** válasza:

nem nagy lény, a legkisebb amit eddig említettek kb kanál méretű volt a legnagyobb kb 50 cm hosszú de valaki alkarnyi mérettel jellemezte ezt a lényt

az észlelésekben a csápok száma változó de a kinézet ugyan az észlelés utáni tünetek 99%-ban megegyeznek

2015. márc. 24. 21:28
 18/36 anonim ***** válasza:
javítom: teáskanál méretű
2015. márc. 24. 21:34
 19/36 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm, hogy válaszoltál :)
2015. márc. 24. 21:35
 20/36 anonim ***** válasza:
szívesen, ha érdekel leírom a többi észlelést is, összesen 7-ről tudok de ebből 3 nem hiszem hogy megtörtént eseményeken alapul
2015. márc. 24. 21:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!