Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valyon ez mi lehetett? Sűrgős?

Valyon ez mi lehetett? Sűrgős?

Figyelt kérdés
Készűltem aludni 5perce mikor elment az áram. Azt hittem anyám leverte az áramot mert hajat száritott. Kikiabáltam hogy mi a lópikulát csinált már megint mert(mindig a hülyeséget csinálja) de kiderült nem ő volt. Ekkor csak arra lettünk figyelmesek hogy kint teli hold van és mikor felnéztünk az égre vissza jött az áram. Mi lehetett talán egy elektro traffi?
2015. márc. 17. 22:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én hiszek az áramszünetben, szerintem létezik.
2015. márc. 18. 04:10
 12/20 anonim ***** válasza:
Szerintem szereltek vmit., v csak a csatlakozóval volt egy kis gond, ami hamar rendbejott. A holdnak ehhez semmi köze. Am 20.-án napfogyatkozás várható a reggeli órákban. Kb 9-10_11 ig. De csak részleges lessz ami 60%-ot jelent.
2015. márc. 18. 08:54
 13/20 Passiflora ***** válasza:
Én olyan földhözragadt vagyok, hogy ha hosszabb-rövidebb időre kimarad nálunk az áram, akkor mindig egyből az EON-ra gyanakszom.
2015. márc. 18. 09:09
 14/20 anonim ***** válasza:
Figyelmeztetés volt, hogy legközelebb elvisznek az annunakik a helyesírásod miatt!
2015. márc. 18. 09:33
 15/20 A kérdező kommentje:
Akkor itt vannak próblémák..A helyes írásomról annyit Falus vagyok!Erre úgy mondjuk jó az falura városon meg úgyse nézzik! ;) Na de én még olyat nem hallottam hogy még van aki hisz az áram szünetbe :0 Az magától Sosem megy el és mindig valami ezo lény van a dologba! Ezek köztünk élnek és ehhez az EON-nak semmi köze gyerekek!!
2015. márc. 18. 09:42
 16/20 anonim ***** válasza:
A benne lévő ezoterinák felfalják egymàst.
2015. márc. 18. 19:34
 17/20 anonim ***** válasza:
Vannak olyan gonosz természetfeletti lények, akik elszivják az elektromos áromot, hogy igy jussanak még nagyobb erőhöz. Szerencsétek, hogy a holdra tekintettetek, mert ezáltal aktiváltátok a kinetikus paraezofenomén csakrátokat, igy akaratotok ellenére, távozásra kényszeritettétek a sötétség szolgáját.
2015. márc. 18. 22:00
 18/20 A kérdező kommentje:
Hát na.. Csak értek én a lovakhoz :)
2015. márc. 18. 22:32
 19/20 anonim ***** válasza:
A lovak hogy jönnek ide?
2015. márc. 19. 10:04
 20/20 A kérdező kommentje:
Úgy hogy ez egy mondás. Magyarul értek a dologhoz azt jelenti. Ilyen ez a pop szakma :)
2015. márc. 19. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!