Valyon ez mi lehetett? Sűrgős?
Figyelt kérdés
Készűltem aludni 5perce mikor elment az áram. Azt hittem anyám leverte az áramot mert hajat száritott. Kikiabáltam hogy mi a lópikulát csinált már megint mert(mindig a hülyeséget csinálja) de kiderült nem ő volt. Ekkor csak arra lettünk figyelmesek hogy kint teli hold van és mikor felnéztünk az égre vissza jött az áram. Mi lehetett talán egy elektro traffi?2015. márc. 17. 22:14
11/20 anonim válasza:
Én hiszek az áramszünetben, szerintem létezik.
12/20 anonim válasza:
Szerintem szereltek vmit., v csak a csatlakozóval volt egy kis gond, ami hamar rendbejott. A holdnak ehhez semmi köze. Am 20.-án napfogyatkozás várható a reggeli órákban. Kb 9-10_11 ig. De csak részleges lessz ami 60%-ot jelent.
13/20 Passiflora válasza:
Én olyan földhözragadt vagyok, hogy ha hosszabb-rövidebb időre kimarad nálunk az áram, akkor mindig egyből az EON-ra gyanakszom.
14/20 anonim válasza:
Figyelmeztetés volt, hogy legközelebb elvisznek az annunakik a helyesírásod miatt!
15/20 A kérdező kommentje:
Akkor itt vannak próblémák..A helyes írásomról annyit Falus vagyok!Erre úgy mondjuk jó az falura városon meg úgyse nézzik! ;) Na de én még olyat nem hallottam hogy még van aki hisz az áram szünetbe :0 Az magától Sosem megy el és mindig valami ezo lény van a dologba! Ezek köztünk élnek és ehhez az EON-nak semmi köze gyerekek!!
2015. márc. 18. 09:42
16/20 anonim válasza:
A benne lévő ezoterinák felfalják egymàst.
17/20 anonim válasza:
Vannak olyan gonosz természetfeletti lények, akik elszivják az elektromos áromot, hogy igy jussanak még nagyobb erőhöz. Szerencsétek, hogy a holdra tekintettetek, mert ezáltal aktiváltátok a kinetikus paraezofenomén csakrátokat, igy akaratotok ellenére, távozásra kényszeritettétek a sötétség szolgáját.
18/20 A kérdező kommentje:
Hát na.. Csak értek én a lovakhoz :)
2015. márc. 18. 22:32
20/20 A kérdező kommentje:
Úgy hogy ez egy mondás. Magyarul értek a dologhoz azt jelenti. Ilyen ez a pop szakma :)
2015. márc. 19. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!