Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Amit láttam szellem volt,...

Amit láttam szellem volt, vagy nem?

Figyelt kérdés

Még kiskoromban 4-5 éves lehettem láttam valamilyen szellemet és én úgy neveztem, hogy "almafejű csúnyabácsi"

Nem egyszer láttam mindig váratlanul jött de már nem igazán emlékszem mert nagyon régen volt. Arra emlékszem még,hogy senki se hitt nekem. Szerintetek én szellemet láttam, vagy mt?

2015. márc. 13. 21:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mint minden gyereknek bizonyára neked is élénk volt a fantáziád esetleg az akkori TV műsorok + a gyermeki képzelőerő kombinációja lehetett
2015. márc. 14. 11:02
 12/15 anonim ***** válasza:
23%

Én 5 éves koromban pöttyös nyúlnak neveztem el valamit, amiről most azt mondanám, démon volt.Most nyilván viccesnek tűnik ez az elnevezés, de mivel gyerekkoromban nem ismertem a démon szót és jelentését sem, így valamire asszociálni kellett és ez jutott róla eszembe jobb híján.

A gyerekek könnyebben meglátnak más dimenziós lényeket, ami persze lehet akár szellem is, bár elhunytak szellemeitől általában nem megijedni szoktak, hanem inkább "barátkoznak", ami persze nem biztos, hogy hasznos dolog.

2015. márc. 14. 15:45
 13/15 A kérdező kommentje:
Na éppen ezt mondtam, hogy én se ismertem a szellem szót ezért adtam neki az almafejű csúnyabácsit. De "ő" igazából nem barátkozott és nem is bántott csak folyamatosan bámult de csak egy pár percig amíg el nem kezdtem sikítani, még az ujjamal is mutogatam felé, de utána nem is tudom, hogyan mondjam eltűnt vaggy megszűnt egyszerűen porrá vált.
2015. márc. 14. 23:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Na, ez érdekes, mert amit én láttam, az is csak bámult szótlanul, aztán eltűnt.Bár én úgy éreztem, csak elbújt valahová..
2015. márc. 15. 21:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Képzelted. Elég egy rémtörténet, film, mese, összeraktad ebből abból a félelmetes izét, és féltél tőle. Aztán felriadtál, és a valóságra figyeltél.
2015. márc. 30. 03:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!