Láttatok már természetfeletti lényt? Volt már közeli kontaktusotok?
Figyelt kérdés
2015. márc. 4. 15:00
11/18 kupicalajos válasza:
Én már tapasztaltam természet feletti jelenséget. Egyszer láttam egy cigányt a munkaügyi hivatalban.
12/18 Khaleesi98 válasza:
Aki nem hisz ezekben az inkabb ne valaszoljon.
A baratnomeknel nagyon sok csipke van mert a nagyszulei halasiak. Egyszer az occse (kb 3) vacsoranal elkezdett mutogatni az egyik csipkere hogy ott a merges bacsi. A baratnom megprobalta kinezni hogy hogyan lehetne az bacsi alaku vagy valami hasonlo de csak rgy egyszeru csipke volt az occse meg egyre hajtogatta hogy ott a merges bacsi.
13/18 anonim válasza:
Arról senki nem tehet h a gyerek félnótás...
14/18 anonim válasza:
De a kérdező is, aki a 21. században is ilyen dőreségekben hisz!
15/18 hör-mör válasza:
Nem gondolnám,hogy a kérdező félnótás lenne,csak azért,mert olyan kérdést tesz fel,ami a világ 99%-t foglalkoztatja,lehet,hogy nem találkozások szintjén,legfeljebb gondolatban!Egyébként meg nem századhoz kötött az intelligencia és a hitetés sem!
16/18 anonim válasza:
Nem. De én azért aki a műholdas fényképezés korában hisz a menyországban, mégiscsak egy nagyságrenddel hülyébbnek tartom, mint azokat, akik akkor hittek, amikor még egy vacak hőlégballon sem volt. ;-)
17/18 anonim válasza:
IGEN, én minden nap amikor bekapcsolom a TV híradót látom
törpekirályunk személyében...ahogy dicséri önmagát és természetfeletti teljesítményeit.
18/18 Banderasz094 válasza:
Te egy természetfeletti meleg vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!