Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ezek a hangok mitől lehetnek?

Ezek a hangok mitől lehetnek?

Figyelt kérdés
3 emeletes társasházban lakok. A 3. emeleten. Felettem padlás van. Néha éjjelente olyan hangokat hallok mintha dübörögve lépkednének fent, vagy mintha valaki rohangálna. Nemtudom, hogy mi lehet a zaj forrása, de ijesztő. Volt már olyan a lakásban, hogy leestek dolgok, kisebb zajok, stb
2015. febr. 24. 22:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
50%

szia!

Nem nyestek? Érdemes lenne csapdát feltenni a padlásra. vagy esetleg bagoly.

2015. febr. 24. 22:41
 2/15 anonim ***** válasza:
90%

Érdekes, mert nekünk is van padlásunk és éjjelente én is hallok hangokat. Biztos, hogy nem állatok okozzák, mert ezek lépések. Soha nem rohangál, csak lépked.

Nekem pont szemben van a bejárata és néha hallok mást is. Nem csak a padlásról, de a tetőről is. Múltkor olyan volt, mintha valaki úgy esett volna rá. Az ablakom előtt ilyen sima rész van, ami a teraszt fedi. Néha, ha valamit javítani kell, ott mennek fel az emberek. Na éjszaka pont ugyanilyen járkálós hangot hallottam onnan. A kutya is vadul ugatott a tetőre. Akkor lett elegem és kimentem megnézni. Felvilágítottam oda, ahova a kutya nézett, de semmi sem volt ott (már?).

Én sem tudom, mi okozza ezt.

Amúgy már gondoltam arra, valami rohadt nagy madár. De passz.

2015. febr. 24. 22:51
 3/15 anonim ***** válasza:
74%
Nem kell félni a falról és a szomszédból visszaverodő hangoktól, nem bántanak azok senkit! Nem gondolod, hogy egy kicsit túlzás a természetfeletti lények kategóriában rakni ezt a kérdést? Jaj, ti ezotéria hívők mindig túl dramatizáltok mindent!
2015. febr. 25. 10:09
 4/15 anonim ***** válasza:
ez az: [link]
2015. febr. 25. 15:31
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ez szellem.
2015. febr. 25. 17:56
 6/15 anonim ***** válasza:
kobormacska
2015. febr. 25. 20:24
 7/15 anonim ***** válasza:
72%
Koboldok.
2015. febr. 26. 00:47
 8/15 anonim ***** válasza:
92%
Manók
2015. febr. 26. 15:28
 9/15 anonim ***** válasza:
51%
Mamusz
2015. febr. 26. 20:40
 10/15 anonim ***** válasza:
68%
A hajléktalanok beköltöztek a padlásra. Nállunk a panelba az átjáróba szoktak szipuzni a huligánok, azok össze vissza hánynak mindent azt is símán hallani. Biztos arra is azt hinnéd szellemek járkálnak a tetőn. :D
2015. febr. 28. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!