Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ugye csak a horror filmek? Az...

Ugye csak a horror filmek? Az álmok, félelem a sötétségtől, hangok, mint ha hívnának. És ez még semmi!

Figyelt kérdés

Imádom a horror filmeket, mostanában nem nézem őket de régen nagyon sokat láttam. Talán most mutatkozna meg a hatása? Kezdjük az álmokkal:

Természetesen ezek rémálmok. Horror filmek szereplőivel általában. Az egyik álmom Jason-ról (Péntek 13) szólt. Egy kocsiban utaztam, pontosabbam vezettem és ekkor a visszapillantóban megláttam Jasont. Elkezdtem kiabálni és kiugrottam. Nem tudpm hogy de éreztem hogy felettem van a gyilkos és ekkor leszúrt. Láttam magamat ahogy a számböl szememből ömlik a vér de nem tudtam felkelni. Végül csak kinyitottam a szemem, vissza csuktam és tovább aludtam. Reggel mikor felébredtem azt vettem észre hogy az ágyamtól egy méterre fekszek.

Nem rég pedig a Fűrész főszereplőjével álmodtam. Semmi különös, áltam egy üres szobában és ekkor megjelent a képernyőn. Motyogott valamit ekkor leültem és felrobbant a szoba. Édesanyám pedig ilyedten ébresztget. Szerinte álmomban beszéltem és rugdostam a falat.

Az utcsó álmom amiben ilyesztően reagáltam. Freddy volt benne (rémálom az Elm utcában). Álmomban engem és a kutyámat akarta megölni. Valami drótok tekeredtek a földről amik megpróbáltak minket megölni. Ekkor kinyilt a garázsajtó és a pár hónapja elhunyt ismerősünk kutyája volt kifeszítve a drótokkal. Ekkor azt mondta Fredfy: -Ő vele végeztem már. És szintén arra ébredtem fel hogy ébresztgetnek. Édesapám volt. Az ő elmondása szerint vérfagyasztóan sikítottam.

A másik már kisebb korom óta kísért. Félek a sötétben. Rémképeket látok és csak is rossz dolgokat képzelek oda a sötétbe!

Nem tudom ez mi lehet de néha hallom hogy hívnak. A nevemen! Van hogy egy női hang, anyukán hangja, mély férfi hang, kétségbeesett hang amelyik a nevemet kiáltja, vagy éppen a gúnyolódó mély hang. Lehet hogy csak képzelgek?

A másik nagyon ijesztő volt, aznap éjjel édesapámnal aludtam. Szóval kaparászást, majd kopogást hallok az ablakom irányából és egy gúnyosan engem szólongató férfit.

Korom ellenére édesapámmal, anyámmal alszok mert félek! Félek elaludni, ugyan is tudom hogy ha álmodok akkor megölnek! Legyen az filmszereplő vagy idegen alak! És azok a hangok! A hangokat a szólításokat általában délután szoktam hallani.

És megjegyezném hogy sokszor ok nélkül hátra fordulok, nézek.

Az utolsó horror filmet kb. 5-6 éve láttam azóta egyet se néztem meg, de még csak eszembe se jutottak.

14/L

2014. jún. 27. 20:59
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
Ezért nem szabad 18 év alatt horrort nézni, mert olyankor még a gyerek agya nem fogja fel hogy ezek kitalált, eljátszott filmek, amikből semmi nem igazi. Aztán kihat a további életére is. Nézz vidám filmeket, vígjátékok, mesék, animációs filmek, animék, stb. Gondolom még helyrehozható a dolog ha az emlékek kitörlődnek és a helyükre jobbak kerülnek.
2014. jún. 27. 21:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem voltam kicsi mikor ezeket láttam (nem önszántamból néztem meg). Azért kösz. Sok vígjátékot nézek.
2014. jún. 27. 21:34
 3/8 anonim ***** válasza:

,,Nem voltam kicsi mikor ezeket láttam"

De hiszen még most is kicsi vagy! :)

Egyetértek az előző válaszolóval, egyáltalán nem kéne horrorfilmeket nézned.

Ha mégsem tudsz ellenállni a kísértésnek, van megoldás. Legyőzheted a démonaidat. Ne aggódj, nem valami okkult marhaság, ha érdekel nézd meg :)

tudatos-alom.hu

2014. jún. 28. 02:40
 4/8 anonim ***** válasza:

#3 Persze aztán, ha komolyabban megpróbál foglalkozni a tudatos álmodással és továbbmegy a "valóságteszteken", akkor jön az alvásparalízis és az eddigi "szenvedései" jócskán csak elmaradnak amögött.

Egyébként én is azt javasolnám, mint amit az első. Próbáld meg ezeket elfelejteni, és tényleg vigyázz a horrorfilmekkel. Leginkább 16 éves kortól tudják már az emberek felfogni, de van aki még ilyenkor is retteg tőlük.

2014. jún. 28. 08:17
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Hogy bírtad ilyen idegesítően kiírni a kérdést..? Ja látom, 14 lány..nem, nem vagy vámpír, se démon, nem érzed a szellemeket. És az alkonyat az neked mióta horror kicsim?:D
2014. jún. 29. 14:21
 6/8 Lilith1994 ***** válasza:
62%

Utolsó válaszoló engem te idegesítesz... nem tűnsz többnek 10 évesnél...

Te honnan tudod hogy a kérdező milyen horror filmeket látott élete folyamán még ha fiatal is?

Másrészt hogy válaszoljak a kérdésre, lehet hogy csak a horror filmek teszik. Nézz sok rajzfilmet és vígjátékot. További szép napot!

20/L

2014. jún. 29. 15:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Tán ezért nem kellene 8-9 évesen horrorfilmeket nézni (nem is értem, miért nézted te a fűrészt annyi idősen??) Nincs itt semmi természetfeletti, csak képzelegsz és rémálmaid vannak, nem vagy egyedül.
2014. júl. 2. 12:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Lassan elérsz egy olyan kort, amikor már van elég gógyid, hogy felfogd amit mondok.:)

Én teljesen horror ellenes vagyok, idősebb mint te, mégis úgy gondolom hogy baromság ilyeneket nézni még 18 év felett is, nemhogy egy gyerek fejét tömni a sok irreális marhasággal ami bennük van. Ezek a saját "démonaid" amik "kísértenek", amiket csak fejben tudsz legyőzni... Fel kell fognod hogy nem léteznek ezek a személyek/szörnyek, és mondjuk mikor éjszaka egyedül vagy a sötétben, és elkezdesz beképzelni dolgokat, segíthet ha valami kellemesre gondolsz inkább, szép emlékre, vicces dolgokra, vagy dúdolsz valami vidám dallamot, mosolyogsz, vagy (néhányan biztos felhorkantanak majd, de nekem ez segít leginkább) csak arra gondolni hogy nincs félnivalód mert Isten vigyáz rád. A félelem mélyebbre hatol mint a penge! :D Ha sikerül kontrollálnod az ilyen helyzeteket, akkor már kezdesz felnőni.

2014. júl. 15. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!