Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A vörösen izzó szemű démonok...

A vörösen izzó szemű démonok magas vagy alacsony rangúnak számítanak?

Figyelt kérdés

Gyerekkoromban visszatérő álmom volt démonokkal. A lényeg, hogy mindegyiknek vörösen izzó szeme volt.

Nem olyan rég olvastam, hogy a vörös szemű démonok a démonok egy alsóbb rendjébe tartoznak.

Én úgy tudtam, hogy a fekete szemű démonok az alsó rendűek, de akkor most melyik az igaz... Azt is olvastam róluk, hogy feladatuk a védelmezés. Nem inkább hatalmasabb erő birtokában vannak és jobban bántanak?!

Köszönöm a válaszokat.

2015. febr. 18. 20:24
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%
A démonok alapvetően tudatos energia lények. Sok esetben egyetlen nagy vágyuk van, hogy emberré válhassanak. A fiatal és/vagy alacsony rangú démonok épp ezért szoktak átjönni a mi síkunkra azaz az asztrálra és onnan vannak kihatással ránk. Megpróbálják átvenni a tudatát az embereknek, de ez szinte soha nem sikerült és ilyenkor feladják. Mondhatni megadják magukat a ,,fénynek". Rangjukat nem igazán jelöli a szemük színe. Bátyámon speciel volt egy vörös szemű, de az inkább karmikus okokból kifolyólag, tehát ilyen eredetű problémára is gondolni kell. Rajtad alapvetően nincsenek démonok, esetleg időnként meglátogatnak (feltehetően), energiaszívás céljából. Ne vegyél róluk különösebben tudomást, ha pedig mégis zavar akkor nézz magadba, hogy vajon miért lehet ez és, hogy van-e rá megoldás.
2015. febr. 26. 00:18
 22/23 anonim ***** válasza:
Csongor, ha nem bánod, kérhetnék forrást?
2015. febr. 26. 01:01
 23/23 anonim ***** válasza:
Teljesen más alapokon nyugszik a pokoli hierarchia
2015. márc. 8. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!