Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A vörösen izzó szemű démonok...

A vörösen izzó szemű démonok magas vagy alacsony rangúnak számítanak?

Figyelt kérdés

Gyerekkoromban visszatérő álmom volt démonokkal. A lényeg, hogy mindegyiknek vörösen izzó szeme volt.

Nem olyan rég olvastam, hogy a vörös szemű démonok a démonok egy alsóbb rendjébe tartoznak.

Én úgy tudtam, hogy a fekete szemű démonok az alsó rendűek, de akkor most melyik az igaz... Azt is olvastam róluk, hogy feladatuk a védelmezés. Nem inkább hatalmasabb erő birtokában vannak és jobban bántanak?!

Köszönöm a válaszokat.

2015. febr. 18. 20:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
59%
a vörös szeműeknek a vérnyomása magas
2015. febr. 18. 22:54
 12/23 Ozmium42 ***** válasza:
A láthatatlan rózsaszín egyszarvú még sosem volt ennyire releváns. A démonoknak láthatatlan piros és fekete szemük van (illetve nincs, mert fizikai testük sincs. Talán.) Ti már aztán értitek, miről beszéltek.
2015. febr. 19. 07:33
 13/23 anonim ***** válasza:
59%

A láthatatlan piros, az egy transzdimenzionálisan kikevert színárnyalat. Úgy lehet látni, ha a szemedet magas tudatszinten rezegtetve, atomi szinten transzponálod magad az egyre fokozódó dimenzió-amnéziában szenvedő tudat mágneses mezőjébe. Csak gyakorolni kell.

Nekem jelenleg a kedvenc színem az íróasztal; de ehhez már sokkal többet kell gyakorolni.

2015. febr. 19. 09:09
 14/23 anonim ***** válasza:
A vörös izzó szemű démonok az alacsonyabb korosztályba tartoznak, a magas színtű démonok fekete szeműek, mivel náluk a szemszín úgy megy , mint a karatéba a feketeöv. Tehát, aki eléri a magasabb szintet az elmegy a háziorvoshoz, és felirat magának receptre egy pár fekete kontaktlencsét.
2015. febr. 19. 09:22
 15/23 Missi_Key ***** válasza:

Te tudsz éber álmodni?

Csak mert ha már ott vannak álmodban nem egyszerűbb tőlük kérdezni hogy mit jelent a szemszin..

De nem néztél te kiskorodba véletlenül piroszszemû démonos filmet?

2015. febr. 19. 10:51
 16/23 anonim ***** válasza:
56%
Ők az albínó démonok.
2015. febr. 19. 14:00
 17/23 anonim ***** válasza:
De egyébként a kék szeműek milyennek számítanak? Mert én meg olyat láttam.
2015. febr. 19. 14:03
 18/23 anonim válasza:
És olyat nem olvastál sehol, hogy démonok nem léteznek?
2015. febr. 19. 15:33
 19/23 A kérdező kommentje:

15:

Nem, nem néztem róluk filmet, sőt, amikor elsőnek álmodtam vele én még azt sem tudtam, hogy micsoda az, amit láttam.

Csak utána tudtam meg, hogy démon. Aztán jött a többi álom.

2015. febr. 19. 18:05
 20/23 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! A Démonok rangja nem szemtől sem színtől nem függ. A vörös szem a pusztítóké, ők pusztítók , rangjuk külőmbőzik , mind egyformák csak az erejük külőmbőzik. Amugy a démonok nem ártanak ha nem alkuszol velük, és ha nem zaklatod őket!
2015. febr. 22. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!