Farkasovics kérdése:
Volt már olyan érzésetek vagytok egyedül?
Figyelt kérdés
Egyszer a nagynénémnél nyaraltam. Az egyik éjszakán nem tudtam elaludni. Forgolódtam, de csak nem ment. Akkor amikor kinyitottam a szemem egy zöld alakot láttam. Abban a pillanatban fura dolgok történtek:
1. Úgy éreztem hogy forog körülöttem a világ.
2. Amikor ez a forgás elmúlt, mintha a szobámban (mármint otthon) lettem volna.
Úgy láttam hogy az ágyammal szemközti szekrényben matatott volna ezért rászoltam hogy haggya abba.
Sokszor mondtam neki. Amikor észrevette felém fordult és közeledett hozzám. Ezután azt kérdeztem tőle hogy:
"Ki vagy?"
Egyre csak közeledett hozzám és amikor felkapcsoltam a villanyt és eltünt. Annyit még írnék hogy, a dédpapámra emlékeztetett. Aki egy-két hónappal azelött halt meg. Szerintetek mi lehetett?
2015. febr. 4. 18:18
2/7 Legoman válasza:
Én szerintem is szellem volt. :)
3/7 A kérdező kommentje:
Esetleg volt már hasonló helyzetetek?
2015. febr. 4. 19:03
5/7 A kérdező kommentje:
Tudod nem lehet kizárni semmit.
2015. febr. 4. 21:29
7/7 volus válasza:
Lehet egy másik síkot láttál, ahol még dédfater él, csak ott a te éned látta azt, amit te itt. Amikor pedig felkapcsoltad a villanyt, nagyon kimozdultál abból a térből, ahol a másik éned volt és így megszűnt a látvány is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!