Vasàrnap átkapcsolt a TV adása hirtelen egy másik adásra ugy,hogy váltott satellitét is ,helyesebben ugyanaz történt mind2 TV.-vel .Tegnap a párom azt mondta én tettem be a hütõbe a fél narancsot ,amikor nem is láttam,hogy evett narancsot.Délután söpörtem a parfissal a konyhában és hirtelen a bejárati ajtóhoz volt támasztva.Hallottam is valami hangot,mert közben kiugrottam a teraszra valamiért és ugatott a kutyusom .Ma kb.30 perce könyököltem az ablakban, és azt éreztem,hogy megéritette a sarkamat valami,elõször azt hittem,hogy a kutyus, de nem, mert nem tartózkodott abban a helyiségben.Kipróbáltam a nadrágszárát is,az sem tünt olyan érzésnek.Szellem rendezkedik a lakásban, nem szeretnék gondolni ilyesmire , a végén még félni fogok.:):)
2015. jan. 27. 16:17
1/10 Legoman válasza:
Ez még nem utal annak a jelenlétére. :) Más dolgok történnek, ha szellem rendezkedik. Más lenne az egész ház.
2015. jan. 27. 16:47
2/10 A kérdező kommentje:
Mégis milyen lenne?
2015. jan. 27. 17:31
3/10 Legoman válasza:
Ha szellem van a házban, azt a háziállatok is érzékelik, és olyankor szokottabbnál is furábban viselkednek. Komor az egész ház. Fáradtabb vagy, hideg van az egész házban, vagy csak egy szobában. Magától bekacsolódnak a tárgyak. Eltűnnek a dolgaid. Átrendeződnek a cuccaid míg alszol. Sokszor olyan érzésed van mintha nem lennél egyedül stb. Észre lehet venni, ha az van nálad.
2015. jan. 27. 17:57
4/10 anonim válasza:
Az okés hogy ha szellem, de most gondolj bele mi lenne, ha egy démon uralkodna nálatok? Nem igaz Legoman barátom?
2015. jan. 27. 22:57
5/10 A kérdező kommentje:
Es a démon mit tesz?
2015. jan. 27. 23:25
6/10 anonim válasza:
"Es a démon mit tesz?"
A démom démoni dolgokat cselekszik, nem foglalkozik partvissal, fél naranccsal, TV-kkel!
A démon a lelked akarja és démonian okos ahhoz, hogy tudja: azzal nem közelíthet hozzád, ha megijeszt/elijeszt!
Ha mindkét TV ugyanazzal a lavórral fogja ugyanazt a műsort, akkor semmi szellemi nincs abban, ha mindkettő egyszerre vált csatornát. Ráadásul az sem bizonyított, hogy frekvenciát isváltottak!
2015. jan. 29. 09:36
7/10 A kérdező kommentje:
A TV nem egy "lavorral" müködik és nem egy idõben váltott át.
Megmondom õszintén én nem vagyok ilyesminek hive.Mellettünk lakik 2 boszorka,akik állandóan varázsolnak.
2015. jan. 29. 10:30
8/10 anonim válasza:
Boszorkák és egyfolytában varázsolnak? Hát én wicca vagyok szóval bosziktól ne félj xD
2015. jan. 29. 12:14
9/10 anonim válasza:
Reagálnék erre, mert velem is szoktam ilyen kis apróságok történni.
Ahogy a szellemek, és a démonok is egyes frekvenciákon mozognak, úgy vannak más lények is.
Egy ismerősöm mesélt arról, hogy léteznek angyalok, és még más furcsa lények is, akiket csak nagyon különleges emberek tudnak meglátni.
Sok-sok asztrál lény van, csak mindenki számára a legismertebben a szellemek, mert szinte minden kisgyereket ezzel riogatnak.
2015. jan. 29. 13:44
10/10 A kérdező kommentje:
13:44
En látni nem látok semmit sem, és hinni sem nagyon hiszek benne, ezért volt számomra furcsa.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!