Hogyan lehet megidézni A Gonoszt?
nem tudom mire/kire gondoltam, reméltem hogy ez is kiderül útközben.
de kedvelem a "gonosz" embereket,reméltem hogy lényben is van ^.^ aki maga a gonosz vagy valami
Kedves kérdező azt mondod ateista vagy mégis a sötétséget keresed, jól figyelj ahoz hogy megidézd azt a valamit amit szeretnél egy pecsétre és 3 gyertyára van szükséged
1 feketére, 1 fehérre, és egy kékre vagy 3 feketére.
Rajzolj 3 kört egymástól 6 cm távra legyenek akkorák hogy egy ember beleférjen akár állva, akár ülve.
A 1. körben egy 5 vagy 6 ágú csillag legyen ez szolgál a valami megidézésére.
A 2. körbe egy háromszöget és benne egy egyiptomi szemet azaz Réj szemét rajzold ez a kapu amely a két világot köti össze.
A 3. kör a te köröd a védelmed érdekében egy boszorkány pentagrammát azaz egy 3 sziromból álló háromszöget rajzolj mivel ez egy védő szimbólum.
A köröket először krétával rajzold meg a sajátodat is de utána sóval erősítsd meg a háromszöges szemes vagy szem nélküli körbe a 3 gyertyát rakd a szélekhez és középre a pecsétet illetve egy igézetet melyben meg invokálod magadhoz a sötétséget de a papirosra írd azt is mennyi időre szeretnél találkozni vele (időkorlát), miket szeretnél megtudni (mik a céljaid) és mond a következőket:
Belzebub, Belzebub,
Küld el nékem egyik szolgálódat én elém,
Hogy meg kapjam kérdésemre a választ,
S mihamarabb hogy ne legyen köztünk oly nagy harag.
Eztet szavald el 6 szór és ha nem jön el csöppents a háromszögesbe egy kis vért vagy annak szimbolikus megfelelőjét némi vörösbort, mert azért hogy kapj is valamit adnod kell neked is.
A gonoszt azaz a sötétséget a mindent ellepő negatívumot megidézni könnyebb de elűzni nehezebb.
Remélem segítettem valamennyit. :)
Utolsó
Szóval, szerinted Belzebub vagy az egyik szolgàlója A Gonosz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!