Hogyan kell megidézni Bloody Maryt? (Ha létezik egyáltalán).
Nem szeretném megidézni,csak kíváncsi vagyok rá,hogy kell.Persze ha létezik.
Előre is köszi a válaszokat!:)
Egy tök sötét szobában odaállsz a tükör elé és háromszor azt mondod, hogy Bloody Mary.
Youtubon biztos vannak videók.
Hozzávalók:
5 cl vodka 1,5 dl paradicsomlé 1 kávéskanál Worchester-szósz 1 csepp Tabasco csipetnyi frissen őrölt fekete bors 1 öntet citromlé.
Most elégedett vagy? :D
De! Pontosan azért válaszoltam így. Én már csak ilyen vagyok :)
Egyébként pontban éjfélkor kell megcsinálni egyedül telkesen sötétbem egy tükör előtt, miközben egy gyertyát tartasz a kezedben. Az sem árt, ha a kezedben van egy biblia. Ha nincs az sem baj. Szólítsd meg háromszor Bloody Mary, Bloody Mary, Bloody Mary. Ott fog állni a hátad mögött készülj fel rá.
Ez már lejárt lemez......
Kicsit unalmas már....:/
Nekem egyszer sikerült.Éjfélkor beálltam egy tükör elé és háromszor kimondtam ,hogy bloody mary. Várakoztam egy kicsit majd egyszercsak megjelent nekem.Nemsokkal később egy hangot hallottam és tudtam ,hogy mielőbb el kell onnan mennem. Azt mondta a hang, hogy "1350.- lesz és nemsokára zárunk."
Am meg googlizz rá és próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!