Hogyan lehet megidézni A Gonoszt?
Megy az szeánsz nélkul is.
Az elemi gonosz megidézése viszont necces.
Kell egy befogadó-kozvetítő, tehát egy test.
A gáz az hogy megidézni könnyebb mint elűzni.
Inkább ne szórakozz vele.
14-es
Nem akarom elűzni
Leírnád nekem a lépéseket?
(ha gondolod priviben is jó)
1.Lépés-Rajzolj egy pentagrammot,
2. Rakd a közepébe az Activision kinyomtatott logóját.
3. A csillag csúcsaira helyezz különböző COD. játékokat, ha zombies mod is van bennük, hatásosabbak.
4. kántáld : 360 "noscope" Ezt tedd meg 666x
Meg fog előtted jelenni a sátán. De vigyázz, ha nem véded magad előre körberajzolt sókörrel, aminek 2 pontján elhelyezel 2 nem Activison/EA játékot, elszívhatja a lelked és a pénztárcád tartalmát.
Az én legutóbbi tapasztalataim szerint főleg magukat keresztény hívőnek tartó emberek gyülekezeti csoportjain keresztül terjed. (Olyan veszekedéseket produkáltak, illetve hisztériás rohamokat kaptak emberek a szemem láttára, hogy inkább nem is ragozom...)
Valahol igaznak tartom azt a mondást, hogy: "A Sátán füstje az Úr Házában." Ráadásul ebben az esetben nem szektákról van szó, hanem magukat történelmi egyházaknak tekintő intézményekről!!! Ott, ahol állítólag a békességre, a testvériességre "törekednek"!!!
17
Ennek lenne ertelme. Isten a biblia szerint elegge gonosz..szoval :)
17-es válaszoló vagyok. :)
Sikerült az idézés? Milyen tapasztalataid lettek végül? Megosztható itt a nyílt fórumon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!