Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Rettegek! Mit tegyek? Ugye...

Rettegek! Mit tegyek? Ugye nem létezik? :SS

Figyelt kérdés
Szóval rettenetesen félek a csupakkabrától!:(Mi a fhasz ez?:O Ugye nincsen Magyarországon?Emberre veszélyes?ölt,vagy támadt már meg embert?:S Rettegek(már most is sírok)tőle!Nem merek este aludni,félek hogy mire odanézek az ágyam sarkához már ott lesz és figyel!Már emiatt este a fejemet teljesen betakarom és úgy alszok el,nagy nehezen.Félek emiatt a sötétben is.Mit tegyek?hogy győzzem le a félelmemet tőle?Az előbbi kérdéseimre pls válaszoljatok!:(((

#szörnyeteg #csupakkabra
2015. jan. 13. 19:50
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
43%

18#-as.

Én csak azt mondtam , hogy még nem hallottam olyanról hogy valaki tenyésztené , mert az emberek félnek attól amit nem ismernek.

És tudod én is írhatnám azt , hogy ilyen meg olyan szakon végeztem , itt senki nem fogja elhinni.

Így én is vagyok 41 éves és egy kriptozoológus.

2015. jan. 13. 20:40
 22/44 anonim ***** válasza:
19%

# 3

Próbálkoztál annak idején a mocsári olajfalók (Pacurofagus oxitoxicus) tenyésztésével is? :-))

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=BauXIDKrNyc

2015. jan. 13. 21:02
 23/44 anonim ***** válasza:
17%

És még a szakmámat is megkérdőjelezi! Komolyan,én b*******k meg,amiért segíteni akarok a kérdezőnek.Eszem megáll!

Amint látom,sok önjelölt biológus összegyűlt itt,így jó lenne tisztázni a dolgot.

Ma a tudósok,ha felfedeznek egy új fajt,már nem nagyon törődnek vele,hogy az felkerüljön a netes adatbázisokba,meg ilyesmi,mert nem érdekli az embereket.4 évet dolgoztam ilyen körökben,tudok ezt-azt a dologról.Így az interneten hiába keresitek ezeket a fajokat,nem igen fogtok rátalálni.Közel 70 ilyen faj létezik a világon.

Erre tökéletes példa a réti tintahal (Sepiida moronus).Sehol nincs még feltűntetve önálló fajként,de aki járt már az Isztriai-félszigeten,Pulától délre,az tudja,hogy csak úgy nyüzsögnek a parton.A másik nagyon jó példa a mexikói mocsárihörcsög (Cricetus mexicanus).A bennszülött fajok tudnak a létezéséről,azonban a tudósokat nem engedik,hogy tanulmányozzák őket.Ennek oka az,hogy szent állatként tisztelik,a másik probléma pedig az,hogy elég kicsi,alig fél négyzetkilométeres területen élnek,a Yucatán-félsziget délkeleti részén,így nem nehéz távoltartani tőlük a kíváncsiskodókat.Ez az oka annak,hogy csak kriptidként ismerik el a fajt,holott létező állatról van szó.

De ha kimész pl. Kínába,ott is sok érdekes fajjal fogsz találkozni a tibeti szöcskefarkú gébtől kezdve a murvapókig,amikről a neten semmit sem találsz.De ha bárkit is érdekel a téma,szívesen mesélek ezekről,máshonnan nagyon úgysem lehet informálódni.

Aki meg azt hiszi,többet tud nálam erről,annak meghagyom ezt az örömöt :)

2015. jan. 13. 21:03
 24/44 anonim ***** válasza:
75%

23-as

Engem az érdekelne, hogy mért írsz ennyire átgondolt jó szövegű idiótaságokat, ez mér jó neked?

Unatkozol vagy csak élvezed ezt és vered?

2015. jan. 13. 21:27
 25/44 anonim ***** válasza:
*erre vered
2015. jan. 13. 21:28
 26/44 anonim ***** válasza:
Nem állok le tudatlanokkal vitatkozni :)
2015. jan. 13. 21:36
 27/44 anonim válasza:
Ugyhallottam, hogy embert nem eszik, de nem lehet benne bizni
2015. jan. 13. 21:56
 28/44 anonim ***** válasza:
76%
A Chupacabra a yeti mexikói változata... amit te valószínüleg a figyelővel keversz. Mo. nem felel meg számára, főleg nem a panel... Gratu az újabb hülye kérdéshez, legközelebb ne az ezo részbe írd... köszi :)
2015. jan. 13. 22:06
 29/44 Passiflora ***** válasza:
0%

Henike, ha azt mondanám, hogy létezik ez a chupacabra, embereket támad meg, különösen a városokban - mint azt szinte naponta látod a híradóban - és kedvenc célpontjai a panelházakban élő 12 éves gyerekek, akikhez úgy jut be éjjel, hogy először lendületből áttöri a lépcsőház bejárati üvegajtaját, aztán a megfelelő emeleten lyukat rág a megfelelő bejárati ajtóba, akkor hinnél nekem? :-)))

Remélem, hogy nem, de ha ha netalán mégis, akkor fontos tudnivaló még a chupacabráról, hogy rettenetesen fél a plüss tigrisektől, plüss oroszlánoktól és plüss medvéktől, messziről kiszimatolja őket, és olyan panelházaknak a környékére sem megy, ahol akár egyetlen ilyen számára félelmetes lény is él.

2015. jan. 13. 22:58
 30/44 anonim ***** válasza:
nagyon vagány vagyol maróti
2015. jan. 14. 03:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!