Rettegek! Mit tegyek? Ugye nem létezik? :SS
utolsó!xdd
JUJCi de szép!xd
Csak úgy szólok a 3#-as hazudik részben,mert senki nem foglalkozik a chupacabra tenyésztésével , mivel még hivatalosan nincs is elismerve mint létező faj.
És az a hörcsögféle se létezik.Csupán hülye vagy ennyi az egész.
Kedves kérdező , lehet hogy valaki 1-2 alkalommal látott Magyarországon
de manapság nem érkeztek bejelentések.Szlovákiába élek , és itt állítólag mostan láttak egyet vagy kettőt..
Szlovákiában a közelében élek.a Mátra körül.kicsit fosok!:S
Figyu mennyi az esélye hogy ide is átjön?
Nagyon kevés , mivel ha nem zavarjak és kaja is van neki , akkor szépen itt is megél..de nálunk fent a Tátra résznél látták és ott tényleg nem zavarja őt senki.
Úgyhogy nem kell félned attól hogy átmegy.Előbb tallákozol egy medvével , mint egy chupacabrával.
oké!:D
Csak tudod már vagy 3 éve rettegek tőle!:SA történet röviden:
Az apám tv-t nézett és akkor egy vödörben volt csupika.megláttam szhartam rá nem érdekelt,és nem foglalkoztam vele.utána rá 1 évvel hallottam a nevét egy sorozatban.ismerős volt nagyon a neve.Rákerestem interneten,és olvastam utána.Sok videót néztem.Egy nap már annyira sokat olvastam-kutattam utána,hogy már rettegtem tőle!:(
Kedves 13-as!
Te mi alapján hülyézel le engem? Szerintem apád lehetnék a 35 évemmel.A másik meg,hogy mi vagy te? Biológus? Csak mert én biológia tanszéken végeztem.Az hogy el van-e ismerve,vagy nem,csak formalitás,a tudósok még vitatkoznak,hogy önálló fajként ismerjék-e el,vagy a nádrágó paszulytigris alfajaként.Mondjuk szerintem elég nagy a hasonlóság,de mindegy.A környékünkön (Sárospatak) pedig igen is sokan foglalkoznak a tenyésztéssel,illetve csak próbálkoznak,mert mint mondtam,elég körülményes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!