Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Rettegek! Mit tegyek? Ugye...

Rettegek! Mit tegyek? Ugye nem létezik? :SS

Figyelt kérdés
Szóval rettenetesen félek a csupakkabrától!:(Mi a fhasz ez?:O Ugye nincsen Magyarországon?Emberre veszélyes?ölt,vagy támadt már meg embert?:S Rettegek(már most is sírok)tőle!Nem merek este aludni,félek hogy mire odanézek az ágyam sarkához már ott lesz és figyel!Már emiatt este a fejemet teljesen betakarom és úgy alszok el,nagy nehezen.Félek emiatt a sötétben is.Mit tegyek?hogy győzzem le a félelmemet tőle?Az előbbi kérdéseimre pls válaszoljatok!:(((

#szörnyeteg #csupakkabra
2015. jan. 13. 19:50
1 2 3 4 5
 1/44 anonim válasza:
Én ilyenkor mindig arra gondolok, hogy miért pont én lennék, mikor ott van a szomszéd, stb, meg hogy Magyarországra még ő sem jönne, az ilyenek minding máshol vannak, vagy hogy nem létezik :D
2015. jan. 13. 19:56
 2/44 A kérdező kommentje:

Végül is igaz!:D Be van zárva minden,és panelházban lakok,szóval....!:D De még azért kicsit félek tőle!:S

Meg azt olvastam,hogy a videókon amit készítettek azon nem is ő volt hanem más állatfaj!:D

2015. jan. 13. 19:59
 3/44 anonim ***** válasza:
36%

Nem kell félni tőle,semmivel se veszélyesebb,mint egy átlag,itthon is előforduló vadállat.

Itthon is él egy kisebb populáció,leginkább a Mátra és a Bükk környékén,de a Bakonyban is láttak már 1-2 példányt.Általában éjjel bújnak elő csoportosan,de nyugodtan megközelítheted őket,emberre nem veszélyesek,a lakott területeket elkerülik.A falkától elszakadt példányok bemerészkedhetnek kertekbe,fészerekbe,ilyesmi,de egyedül nagyon ijedősek,elfutnak az embertől.Egyedül fogságban ne próbáld tartani,akkor nagyon megvadulnak.Mi egyszer próbálkoztunk vele (a húsukért tenyésztettük őket),de 2-3 hónapos korukban már nem bírtak magukkal,el kellett engedni őket.

Utánanéztem,nem találkoztam olyan esettel,hogy emberre támadtak volna.Max a veszett egyedek,de az ugye minden más állatnál előfordul.Remélem tudtam segíteni.

2015. jan. 13. 20:01
 4/44 anonim ***** válasza:

Először is nem csupakabra hanem chupacabra.Egy kis helyesírás , mert ha nem is létezik annyit megérdemel , hogy a nevét helyesen írjuk le.

Másodszor ha létezik is (amire én látok esélyt) akkor pont a ti házatokba nem fog betörni.Sőt senki házába nem tör be , mert lefogadom nincs se kecskétek,csirkétek,nyulatok,lovatok,tehenetek és egyéb állatotok.

És mégis minek menne be a házba?Az nem szellem vagy valami ilyesmi ami átmegy a falon.Tehát nem kell félned,nem kell betakarnod a fejed , hogy levegőt se kapj.

2015. jan. 13. 20:03
 5/44 anonim válasza:

1#-es vagyok

Óó,te, ne nézz róla videókat, ne is gondolj rá, csak rosszabb lesz! (:

2015. jan. 13. 20:04
 6/44 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.Nagyon is létezik,de csupakabra címszó alatt nem fogtok rátalálni :)

Leírtam róluk mindent.

2015. jan. 13. 20:05
 7/44 anonim ***** válasza:

3# - te ugye most csak viccelsz?

Tenyésztettétek , mi?..Ez azért kicsit hülyeség , mivel amilyen nehéz őket megtalálni , olyan nehéz is befogni.De nagyobb probléma az , hogy mire megtalálnád beszarsz tőle.

2015. jan. 13. 20:06
 8/44 A kérdező kommentje:

OKé,végülis igaz,nincs okom a félelemre!:D

De a sötéttől még mindig félek!xd

És azt hogyan győzzem le?:D

2015. jan. 13. 20:09
 9/44 anonim ***** válasza:

Igen,próbálkoztunk vele,de mint írtam,nem értünk el sokat.Még a tapasztalt tenyésztőknek is gondokat okoz,pedig kiváló pörköltet lehet belőle készíteni.Bár ebben közrejátszhat az is,hogy hol fogod be őket. :)

Nehéz őket elkapni,mert,mint már írtam éjjeli állatok,és félnek az embertől,de nem lehetetlen.

Különben most már hanyagoljuk őket,inkább japán tóásóhörcsögöket szeretnénk tenyészteni a nejemmel.Akit érdekel,írhat nyugodtan :)

2015. jan. 13. 20:10
 10/44 anonim ***** válasza:
24%
Gondolj erre a szép fiúra, és nem fogsz félni a csupitól : [link]
2015. jan. 13. 20:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!