Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Meglehetne ölni egy démont?

Meglehetne ölni egy démont?

Figyelt kérdés

2015. jan. 5. 21:17
1 2
 1/20 anonim válasza:
Pokol angyala a démon. Eleve halott. Akik luciferrel együtt elmentek a mennyből angyalaok azok lettek démonok így alapból nem élnek.
2015. jan. 5. 21:26
 2/20 anonim ***** válasza:
57%
Definiáld nekem, mi az a démon?
2015. jan. 5. 21:34
 3/20 anonim ***** válasza:
36%
Ha színész vagy és egy démon az ellenséged akkor meg! Ha játszol egy videó játékkal akkor meg. Ha a fejedben van, akkor magaddal 1ütt meg. Ha túl sok filmet néztél és fiatal vagy, akkor nem.
2015. jan. 5. 21:44
 4/20 anonim ***** válasza:

Erre a kérdésre a napközis tantónéni kifogástalanul

megválaszol!

2015. jan. 5. 21:57
 5/20 anonim válasza:
Normális vagy ember?
2015. jan. 5. 21:59
 6/20 viktorvarga ***** válasza:
ha az ósönbe megveszed a montenbájkot:)
2015. jan. 5. 22:12
 7/20 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, mivel nincs fizikai testük, még az ő világukban sem, pláne az asztrálon. Nálam volt egy nagyon erős, párszor felszabdaltam valakivel, két külön irányba vittük a részeit az asztrálon, de ebbe sem pusztult bele. Sőt még szentelt gyertya lángjába is megégettem, torka szakadtából üvöltött, de ez se ölte meg.

Ha ezek után is meg akarod próbálni, szúrj az asztrálon acélt a szívükbe, attól talán elmegy a kedve, hogy a közeledben legyen.

2015. jan. 6. 01:38
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes művelet lesz, mivel a szív fizikai szerv, aminek nincs fizikai teste, annak asz asztrálsíkon sincs lenyomata róla. Főleg, hogy javarészt csak célspecifikus energiából állnak.
2015. jan. 6. 02:58
 9/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy sikerült az az "asz", kétszer akartam leírni ugyanazt...
2015. jan. 6. 03:15
 10/20 anonim ***** válasza:
Az odaátban ha emberi testben vannak, akkor a Coltal igen, de a szenteltvíz, és só árt nekik.
2015. jan. 6. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!