Tegyük fel, hogy idéztem egy démont (nyugi nem idéztem és nem is fogok, mert nem vagyok retardált), többi lent?
:D ez jó volt!
Nem fog próbálkozni ha nincs kivel.
Viszont ő soha nem alszik,nem vesz ki szabadnapot nem megy szabadságra és mindig résen van és nagyon türelmes.
Biztos fog próbálkozni máskép ártani neked.
Úgyhogy jobban is teszed ha nem foglalkozól demonokkal.
"Figyu , ha nem tudsz választ adni , akkor egyszerűen továbbmész . Senkinek sincs szüksége haszontalan válaszokra. Köszike :)"
Haszontalan kérdésekre mégúgy sincs szükség. Annál is inkább nem, mert a haszontalan kérdések generálják a legtöbb haszontalan választ. Tehát ha nem akarsz haszontalan válaszokat olvasni, akkor ne írj ki haszontalan kérdést. Ilyen egyszerű.
Tudod, ez amolyan felkérés a táncra. Mintha kiraknád a pénztárcád egy padra egy játszótéren, aztán meg csodálkoznál, hogy ellopják. Vagy incselkedsz egy kutyával, aztán meg még neked állna feljebb, ha megharap.
"Haszontalan kérdésekre mégúgy sincs szükség. Annál is inkább nem, mert a haszontalan kérdések generálják a legtöbb haszontalan választ. Tehát ha nem akarsz haszontalan válaszokat olvasni, akkor ne írj ki haszontalan kérdést. Ilyen egyszerű.
Tudod, ez amolyan felkérés a táncra. Mintha kiraknád a pénztárcád egy padra egy játszótéren, aztán meg csodálkoznál, hogy ellopják. Vagy incselkedsz egy kutyával, aztán meg még neked állna feljebb, ha megharap."
Nos azért mert te nem hiszel bennük még nyugodtan létezhetnek. Nem kell elítélni valakit olyanért , mert az olyan dologban hisz amiben te nem.
Én sem mondom neked , hogy : "mi az , hogy te nem hiszel....." . Én elfogadom a nézőpontodat ,te is fogadd el az enyémet.Ennyi!
Azt az egyetlen normális választ pedig köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!