Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Tegyük fel, hogy idéztem egy...

Tegyük fel, hogy idéztem egy démont (nyugi nem idéztem és nem is fogok, mert nem vagyok retardált), többi lent?

Figyelt kérdés
Ugye egy démon az emberi félelemből táplálkozik. Mivan akkor, ha én nem félek tőle. Elmegy , vagy addig próbálkozik , amíg el nem éri célját?
2014. jún. 14. 18:15
1 2
 1/11 anonim válasza:
48%
próbáld ki és megtudod
2014. jún. 14. 18:28
 2/11 A kérdező kommentje:
idióta -.-
2014. jún. 14. 18:38
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

:D ez jó volt!

Nem fog próbálkozni ha nincs kivel.

Viszont ő soha nem alszik,nem vesz ki szabadnapot nem megy szabadságra és mindig résen van és nagyon türelmes.

Biztos fog próbálkozni máskép ártani neked.

Úgyhogy jobban is teszed ha nem foglalkozól demonokkal.

2014. jún. 14. 18:54
 4/11 anonim ***** válasza:
39%
"(nyugi nem idéztem és nem is fogok, mert nem vagyok retardált)"de az vagy mivel ilyen kérdést csak retardáltak írnak ki
2014. jún. 14. 19:07
 5/11 A kérdező kommentje:
Figyu , ha nem tudsz választ adni , akkor egyszerűen továbbmész . Senkinek sincs szüksége haszontalan válaszokra. Köszike :)
2014. jún. 14. 19:41
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ő maga a félelem, hidd el, félnél tőle.
2014. jún. 14. 20:13
 7/11 A kérdező kommentje:
Na jó , de mivan akkor ha nem ?
2014. jún. 14. 20:15
 8/11 Szakács Veronika válasza:
A klienseim arról számolnak be, ha van örömérzés (öröm, béke, nyugalom), akkor lehetetlen "annak" jelenléte. Nem tud hatni kivülről, csak ha az őt megjelenítő érzelmek, gondolatok már bennünk vannak (dehát ki mondhatná el, hogy egyáltalán tisztában van tudatalattijának tartalmával). Ha egyedül nem megy, nyugodtan írjál, segíthetek.
2014. jún. 14. 23:05
 9/11 anonim ***** válasza:
20%

"Figyu , ha nem tudsz választ adni , akkor egyszerűen továbbmész . Senkinek sincs szüksége haszontalan válaszokra. Köszike :)"

Haszontalan kérdésekre mégúgy sincs szükség. Annál is inkább nem, mert a haszontalan kérdések generálják a legtöbb haszontalan választ. Tehát ha nem akarsz haszontalan válaszokat olvasni, akkor ne írj ki haszontalan kérdést. Ilyen egyszerű.

Tudod, ez amolyan felkérés a táncra. Mintha kiraknád a pénztárcád egy padra egy játszótéren, aztán meg csodálkoznál, hogy ellopják. Vagy incselkedsz egy kutyával, aztán meg még neked állna feljebb, ha megharap.

2014. jún. 15. 11:18
 10/11 A kérdező kommentje:

"Haszontalan kérdésekre mégúgy sincs szükség. Annál is inkább nem, mert a haszontalan kérdések generálják a legtöbb haszontalan választ. Tehát ha nem akarsz haszontalan válaszokat olvasni, akkor ne írj ki haszontalan kérdést. Ilyen egyszerű.

Tudod, ez amolyan felkérés a táncra. Mintha kiraknád a pénztárcád egy padra egy játszótéren, aztán meg csodálkoznál, hogy ellopják. Vagy incselkedsz egy kutyával, aztán meg még neked állna feljebb, ha megharap."

Nos azért mert te nem hiszel bennük még nyugodtan létezhetnek. Nem kell elítélni valakit olyanért , mert az olyan dologban hisz amiben te nem.

Én sem mondom neked , hogy : "mi az , hogy te nem hiszel....." . Én elfogadom a nézőpontodat ,te is fogadd el az enyémet.Ennyi!

Azt az egyetlen normális választ pedig köszönöm.

2014. jún. 15. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!