Mit jelenthet ez? Az álmomban volt egy kacsa, ami annyira "retardált" volt hogy nem tudott úszi, ezért csak nyakig ment bele a vízbe
Mr Alfréd Johnatán Kvakról szólt?
Ő egy kedves és okos kis kacsa?
Írországból jött hozzánk, hol az élet szép?
jelen esetben a 2. igaz
tényleg szaporodnak a gondok
Zágon Juditnál nem láttam a kacsát, akármilyen babonaálomfejtésben pedig nem bízok meg, a legtöbb alaptalan hülyeségeket halmoz fel. :) Inkább arra próbálj meg rájönni, hogy számodra mit is jelent a kacsa.
Azt viszont tudom, hogy a víz az érzelmek jelképe, mindig, minden álomban az érzelmeké. Ha fulladozol, akkor megfojtanak az érzelmek, ha vígan lubickolsz benne, esetleg víz alatt is simán lélegzel, akkor bár elmerültél az érzelmekben, teljesen jóban vagy a helyzettel, stb.
Az, hogy a kacsa nem tud úszni, arra utal, hogy nem képes az érzelmek "felszínén" megmaradni magától, nem képes az érzelmi feloldódásra. Egy alapvető képesség hiányzik belőle, ami a hozzá hasonlókban (többi kacsa) megvan. Ettől függetlenül a kacsa otthona a víz, hát belemegy, de csak nyakig, mert az úszás képességének hiányában elmerülne, s valószínűleg megfulladna, de legalábbis fél tőle. :)
Álomszótárt kértél, javaslom Zágon Juditot, mint álomfejtőt, és a könyvét is. Igaz, pénzbe kerül megvenni, viszont jóval többet ér, mint azok az online álomfejtős oldalak, amik ugyanazt a - sokszor értelmetlen és logikátlan - megfejtést teszik fel minden szóhoz, gyakorlatilag copy-paste formátumban. Nekem sokkal hitelesebb volt Judit megfejtése ezekre, mint bármelyik online álomszótár :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!