Ez jelent azt, hogy találkozás Istennel?
Eléggé tré lelkiállapot saját gondolataimat se tudom már irányítani, mindig fáj a fejem olyan dolgokat akarok megtenni amiket nem szeretnénk.Nyáron még semmi bajom nem volt.Negyedéve tart ez az állapot ,igaz régen is depresszió pánikbetegség ,de utána olvastam és démoni megszállás vagy gonosz szellemekre utaló jelek ilyen rövid idő alatt.Orvosok asszem ezt nevezik skizofrénnek.
Na de jöjjön a lényeg 2 hete történt hogy első komolyabb imádkozásomon itthon,bátyám mondta a miatyánkot és én erősen koncentráltam Istenre kezemben volt egy megszentelt kereszt is .Nem tudom megmondani mi volt ez de mintha elhagytam volna a testem. Ima közbe a kezemben lévő kereszt pedig vörösen világitó szeme rám nézett. Jóbban is lettem az ima után. Ezután éjszaka 3 óra körül pedig nem tudom hogy álmodtam-e vagy valóság de olyan érzésem volt mintha valaki mellém feküdt volna.
Démon!!
3 óra este: A szentháromság megszentségtelenítését jelenti.
piros szem: erőszakosság
elhagyni a testet: éber alvási paralízis
De kérdező, hogy válaszoljak a kérdésedre, mert gondolom azt akarod inkább tudni, hogy lehetsz Istennel közösségbe, és hogy lehetnél jobb lelki állapotban.
Először is Istennel nem fogsz tudni itt a földön találkozni, ki sem bírnád, ha így tenne, no de..., másodszor is térj meg Jézust kövesd, az ő tanításait, amiket ő mondott. Harmadszor ne csodákat várj, Isten másokon keresztül fog tudni rajtad segíteni pl. egy pszichiáterrel, nem így ahogy előadtad. Végül, ha hinni akarsz Istenben, és őt keresed az nem zárja ki azt, hogy két lábon a földön járj, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!