Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez jelent azt, hogy találkozás...

Ez jelent azt, hogy találkozás Istennel?

Figyelt kérdés

Eléggé tré lelkiállapot saját gondolataimat se tudom már irányítani, mindig fáj a fejem olyan dolgokat akarok megtenni amiket nem szeretnénk.Nyáron még semmi bajom nem volt.Negyedéve tart ez az állapot ,igaz régen is depresszió pánikbetegség ,de utána olvastam és démoni megszállás vagy gonosz szellemekre utaló jelek ilyen rövid idő alatt.Orvosok asszem ezt nevezik skizofrénnek.

Na de jöjjön a lényeg 2 hete történt hogy első komolyabb imádkozásomon itthon,bátyám mondta a miatyánkot és én erősen koncentráltam Istenre kezemben volt egy megszentelt kereszt is .Nem tudom megmondani mi volt ez de mintha elhagytam volna a testem. Ima közbe a kezemben lévő kereszt pedig vörösen világitó szeme rám nézett. Jóbban is lettem az ima után. Ezután éjszaka 3 óra körül pedig nem tudom hogy álmodtam-e vagy valóság de olyan érzésem volt mintha valaki mellém feküdt volna.

2015. jan. 4. 19:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy jel volt istentől, vagy egy angyaltól hogy célod van az életben!
2015. jan. 4. 20:00
 2/16 anonim ***** válasza:
0%
Azt jelenti,sok PAX tv-t néztél.
2015. jan. 4. 20:03
 3/16 anonim ***** válasza:

Démon!!

3 óra este: A szentháromság megszentségtelenítését jelenti.

piros szem: erőszakosság

elhagyni a testet: éber alvási paralízis

2015. jan. 4. 20:21
 4/16 A kérdező kommentje:
3. válaszoló ezt nem értem kifejtenéd?
2015. jan. 4. 20:33
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem biztos hogy 3 óra volt már nem emlékszek pontosan.Jobban belegondolva tényleg olyan volt mintha valaki kiment volna belőlem és ez nem vicc.
2015. jan. 4. 20:35
 6/16 anonim válasza:
Nem, ez nem Istennel való találkozás volt. És szerintem menj pszichiátriára minden bántás nélkül.
2015. jan. 4. 20:49
 7/16 anonim válasza:

De kérdező, hogy válaszoljak a kérdésedre, mert gondolom azt akarod inkább tudni, hogy lehetsz Istennel közösségbe, és hogy lehetnél jobb lelki állapotban.

Először is Istennel nem fogsz tudni itt a földön találkozni, ki sem bírnád, ha így tenne, no de..., másodszor is térj meg Jézust kövesd, az ő tanításait, amiket ő mondott. Harmadszor ne csodákat várj, Isten másokon keresztül fog tudni rajtad segíteni pl. egy pszichiáterrel, nem így ahogy előadtad. Végül, ha hinni akarsz Istenben, és őt keresed az nem zárja ki azt, hogy két lábon a földön járj, sőt.

2015. jan. 4. 20:56
 8/16 anonim ***** válasza:
Démon volt benned és kiment . az odafekvés csak véletlen. A kereszt is talán ezért volt fura .
2015. jan. 4. 20:57
 9/16 A kérdező kommentje:
Én se hittem ezekbe 2 hónapja hogy komolyan hiszek benne és nem csak mondom.Régen is voltak abnormális gondolatok a fejembe csak ez most hatalmasodott el.Döglött egér volt a szobámba mindig fal csikorgást hallottam,de nagyon durván csak az én szobámba voltak egerek de heti 1 legalább apámékhoz a földszintre is úgyanúgy lemehetnének csak itt maradtak,sőt Játszottam online játékkal mindig amikor kezdődött a játék elment a net. de ez csak egy kis ideig, Az ablakomhoz madarak csapódtak csak régen olyanyira nem hittem ebbe véletlenszerű dolognak gondoltam.Lehetséges hogy kiskorom óta van velem ez a démon és vár a különleges alkalomra.PL: kicsi voltam anyám látott egy alakot aki felém hajol.
2015. jan. 4. 21:13
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bármi is történt, ha az megnyugtató és pozitív volt számodra, akkor azért lehetett, mert az imáidra érkezett egy megerősítő válasz a Teremtőtől, hogy érdemes hozzá fordulnod.Felejtsd el a démonokat, ne törődj a furcsa jelenségekkel, fordulj el tőlük és teljes bizalommal imádkozz, a saját szavaiddal, amikor csak eszedbe jut! És meglátod, napról napra jobb lesz!:)
2015. jan. 4. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!