Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Éjszaka valaki vagy valami...

Éjszaka valaki vagy valami behatolt a lakásunkba, szerintetek mi lehetett?

Figyelt kérdés

Lementem a mosdóba a dolgomat végezni úgy hajnali 3-kor. Végeztem, erre hallom, hogy a konyhába van valaki.

Azt hittem, hogy faterom az. Kiszólok neki, hogy miért kukorékol így hajnalok hajnalán. Erre ami történt.

Nem válaszolt az a valami. Odalép az ajtóhoz, lenyomta a kilincset és teljes erőből megrángatta! De olyan erővel, hogy reflexből ráfogtam a kilincsre és próbáltam visszaszorítani. Úgy egy percig feszült neki az ajtónak, aztán előrelökte, és elment. Tegnap megkérdeztem a szüleimet a házba, na az volt a válasz, hogy ők akkor aludtak.

Nem hallottam semmi ajtócsapódást, a kutya sem ugatott, mint mikor feljön valaki az udvarra.És most is rajtam van a rettegés.

2015. jan. 3. 16:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Betörő lehetett, ha nem is tűnt el semmi. Nyilván megzavarhattad, mikor odaszóltál, ezért nem vitt el semmit.
2015. jan. 3. 17:47
 12/20 anonim ***** válasza:
A betörő abbahagyja, ha észrevették. Nem kockáztat.
2015. jan. 3. 18:07
 13/20 anonim ***** válasza:
Ha előre lökte az ajtót, miközben te rászorítottad a kilincset, akkor bizonyára jól fejbe baxott vele, ezért nem emlékszel rá, mi volt az.
2015. jan. 3. 18:09
 14/20 anonim ***** válasza:
Egyértelműen szellembálna.
2015. jan. 3. 18:25
 15/20 anonim ***** válasza:
Szerintem a villanyrezsódémon kísértett a konyhátokban.
2015. jan. 3. 19:16
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem lehet valami részeg beesett hozzátok? Nekünk volt már, hogy az egy utcával odébb lakó hullarészeg pali megfejelte az ajtónkat.
2015. jan. 3. 21:21
 17/20 Spilerke ***** válasza:
De miért nem lehet betörő, vagy egy hajléktalan csöves? Szerinte az van, hogy te ezotérikus baromságokat akarsz bele látni, de az is lehet, hogy kitaláltad így látatlanba bármi lehet.
2015. jan. 4. 08:51
 18/20 anonim ***** válasza:
Szartál egy büdöset és a szagtól kimenekült.
2015. jan. 4. 09:41
 19/20 anonim ***** válasza:
18%
Ez nem lehetett más, mint a házbabebetőrőnyirkosfaszúkecskebéla.
2015. jan. 4. 13:44
 20/20 anonim válasza:
0%
Szerintem ez az érmelléki kuglófember volt. nézd meg hogy találsz-e porcukor darabkákat a küszöbön.
2015. jan. 12. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!