Éjszaka valaki vagy valami behatolt a lakásunkba, szerintetek mi lehetett?
Figyelt kérdés
Lementem a mosdóba a dolgomat végezni úgy hajnali 3-kor. Végeztem, erre hallom, hogy a konyhába van valaki.
Azt hittem, hogy faterom az. Kiszólok neki, hogy miért kukorékol így hajnalok hajnalán. Erre ami történt.
Nem válaszolt az a valami. Odalép az ajtóhoz, lenyomta a kilincset és teljes erőből megrángatta! De olyan erővel, hogy reflexből ráfogtam a kilincsre és próbáltam visszaszorítani. Úgy egy percig feszült neki az ajtónak, aztán előrelökte, és elment. Tegnap megkérdeztem a szüleimet a házba, na az volt a válasz, hogy ők akkor aludtak.
Nem hallottam semmi ajtócsapódást, a kutya sem ugatott, mint mikor feljön valaki az udvarra.És most is rajtam van a rettegés.
2015. jan. 3. 16:59
11/20 anonim válasza:
Betörő lehetett, ha nem is tűnt el semmi. Nyilván megzavarhattad, mikor odaszóltál, ezért nem vitt el semmit.
12/20 anonim válasza:
A betörő abbahagyja, ha észrevették. Nem kockáztat.
13/20 anonim válasza:
Ha előre lökte az ajtót, miközben te rászorítottad a kilincset, akkor bizonyára jól fejbe baxott vele, ezért nem emlékszel rá, mi volt az.
15/20 anonim válasza:
Szerintem a villanyrezsódémon kísértett a konyhátokban.
16/20 anonim válasza:
Nem lehet valami részeg beesett hozzátok? Nekünk volt már, hogy az egy utcával odébb lakó hullarészeg pali megfejelte az ajtónkat.
17/20 Spilerke válasza:
De miért nem lehet betörő, vagy egy hajléktalan csöves? Szerinte az van, hogy te ezotérikus baromságokat akarsz bele látni, de az is lehet, hogy kitaláltad így látatlanba bármi lehet.
18/20 anonim válasza:
Szartál egy büdöset és a szagtól kimenekült.
19/20 anonim válasza:
Ez nem lehetett más, mint a házbabebetőrőnyirkosfaszúkecskebéla.
20/20 anonim válasza:
Szerintem ez az érmelléki kuglófember volt. nézd meg hogy találsz-e porcukor darabkákat a küszöbön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!