Szerintetek van valami a lakásunkba? Kezdek nagyon parázni
Figyelt kérdés
mikor 9-10 évesek lehettünk a barátnőmmel szellemet idéztünk.Akkor nem történt semmi viszont később egy csomó ijesztő.Az első amire emlékszem hogy anyu apu nem voltak itthon és én meg a barátnőm lementünk a játszótérre ahonnan rálehet látni a házunkra.Egyszercsak látjuk hogy ég a villany.felmentünk mert azthittük megjöttek anyuék.Mikor felértünk nem volt otthon senki. p
Visszamentünk játszani de megint láttuk hogy ég pedig előtte lekapcsoltuk a töbit komentbe irom
aztán visszamentünk.aztán volt egy kutyánk (aki azóta meghalt) egyedül voltunk itthon és a szobámba gépeztem mikor a kutyám egyszer csak elkezdett "püffögni" és átfutott a tök sötét nagyszobába és a semmibe csóválta a farkát.Krva ijesztő volt.Aztán később egy dalt énekeltem fel a gépre és mikor visszahallgattam suttogták benne a nevem.mikor vissza hallgattam újra...úgy megilyedtem hogy leáramtalanítottam a gépet és az ágyba futottam.Ezeket csak beképzelem? vagy mi ez?
2012. márc. 7. 13:10
3/15 anonim válasza:
ha hiszel ezekben akkor könnyen beképzelheted
2012. márc. 7. 13:14
4/15 A kérdező kommentje:
légyszi ne vicceljétek el és ne írjátok hogy kamu mert akármire megesküszöm hogy ez mind igaz.Ismerőseink is mondják hogy furcsa ez a ház.Nem vagyok hülye és a barátnőm is emlékszik a lámpás esetre...
2012. márc. 7. 13:15
5/15 anonim válasza:
ird be a googleba hogy tisztitó szertartás és azzal kiuzheted a házbol ha van ott valami vagy valaki csak az a szar ha démon merrt akkor az elején csak játszadozik és egyre durvább lessz az idézzéssel kinyitottál egy kaput a pokolrol próbáld visszauzni
2012. márc. 7. 13:38
6/15 anonim válasza:
Én is hiszek az ilyenekben, de velem szerencsére sose történt még hasonló sem..
Nagyon nem kellett volna szellemet idéznetek! Próbálj meg valakitől segítséget kérni, hogy elűzd! És nem a GYIK-et ajánlom, mert itt sokan elhülyéskedik az ilyen kérdéseket :S
Hány éves vagy most amúgy? Csak kíváncsi lennék, hogy mennyi idő telt el a szellemidézés óta? Milyen gyakran történnek ijesztő dolgok?
2012. márc. 7. 13:45
7/15 anonim válasza:
Szerintem valamit megidéztetek ami itt maradt. Ha így van egyet tehetsz: felkeresel egy szakembert. Papot, ő tud segíteni visszaküldeni oda ahonnan jött. Amit csináltatok gáz dolog, a halottakat nem lehet zavarni. Örülj hogy megúszod ennyivel.
2012. márc. 7. 14:59
8/15 anonim válasza:
gondolom a hangfelvétel megvan...szivesen belehalgatnék....
2012. márc. 7. 16:45
9/15 A kérdező kommentje:
hogy lenne meg??elszállt minden mikor kikapcsoltam azt a
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!