Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Tegnap este láttam egy nagy...

Tegnap este láttam egy nagy szörős valamit. Este épp az erdőben járkáltam amikor észre vettem egy szőrös valamit. Elkezdtem futni de az a valami utánam jött és a házunkig követtet. Nagyon félek mitcsináljak? 16/F

Figyelt kérdés
2015. jan. 3. 13:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát legfeljebb, ha lesz még rá lehetőséged...
2015. jan. 3. 17:32
 12/16 A kérdező kommentje:
hát remélem lesz,ha meg gond lesz akkor a macskámra hagyok mindent...
2015. jan. 3. 17:35
 13/16 anonim ***** válasza:

"Hát a testét nem láttam normálisan,mert sötét volt,de azt kilehetett venni hogy kutyától nagyobb valami volt..."

Nagy méretű kutya, vaddisznó, őz, esetleg fiatal szarvas. Nem hiszem, hogy bármi természetfeletti lett volna.

2015. jan. 3. 21:27
 14/16 anonim ***** válasza:

Például egy kidobott kutya új gazdit keresett.

Nyáron éjszaka is kerékpározok át erdős részeken. A fejlámpám fényét rengeteg szempár veri vissza az erdőből. Ezek macskák, kutyák, rókák, nyulak, őzek, éjszakai fatolvajok vagy hajléktalanok szoktak lenni.

2015. jan. 4. 09:03
 15/16 A kérdező kommentje:
Ma este megint elmentem az erdőbe mert kiváncsi voltam hogy ott van e az a valami,és hát mondanom se kell hogy ott volt,de hát most nem futottam el hanem megáltam és néztem hogy mi az.Amikor már a közelembe ért akkor már látszott hogy kutya.Szóval el kutya miatt voltam befosva :D
2015. jan. 4. 13:48
 16/16 anonim válasza:
a pedomaci :DDD
2018. ápr. 7. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!