Tegnap este láttam egy nagy szörős valamit. Este épp az erdőben járkáltam amikor észre vettem egy szőrös valamit. Elkezdtem futni de az a valami utánam jött és a házunkig követtet. Nagyon félek mitcsináljak? 16/F
Figyelt kérdés
2015. jan. 3. 13:15
2/16 A kérdező kommentje:
Hát szerintem te is be lennél F.sva ha találkoznál egy ilyennel,A szörős valami miatt nem aludtam este...:(
2015. jan. 3. 13:17
3/16 anonim válasza:
Minek járkálsz este az erdőben?
Mostmár otthon vagy, nem lesz bajod.
4/16 A kérdező kommentje:
De mivan ha még is bejön,amikor felértem a szobámba ,kinéztem az ablakon és még ott volt,de amikor már reggel kinéztem már eltünt
2015. jan. 3. 13:20
5/16 anonim válasza:
Ma este megint visszajön.
Legyen a közeledben borotva!
7/16 A kérdező kommentje:
Hahahaha.Nagyon vicces,ezért inkább ne irjatok!
2015. jan. 3. 14:22
8/16 anonim válasza:
Ha rendszeresen járkálnál este az erdőben, akkor azért sejtenéd, hogy mit találhatsz ott. Menj nappal.
9/16 anonim válasza:
Hogy nézett ki?Kérlek leírnád a külsejét?
Mert a szimplán szőrös nem sokat árult el,mert az erdőben élő állatok nagy része szőrös!
10/16 A kérdező kommentje:
Hát a testét nem láttam normálisan,mert sötét volt,de azt kilehetett venni hogy kutyától nagyobb valami volt...(Többet biztos nem megyek erdőbe,esetleg egy m4el)
2015. jan. 3. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!