Ma is óriási vita folyik arról, hogy vajon tényleg léteztek-e a nagyon régi időkben törpék, manók, és koboldok. Mit gondólsz?
Figyelt kérdés
Számos nép mitológiájában és legendájában megtalálhatóak olyan feljegyzések, amelyek arra utalnak, hogy e apró teremtmények bizony valaha benépesítették ezt a kék bolygót, sőt egyesek szerint még most is léteznek, csak éppen leköltöztek a föld alá az ember térnyerése miatt. [link]
Ott van Pedró a mumifikálódott törpe és kis koboldok a 18-19.sz ból mind bebizonyítják, hogy életek törpék, de vajon honnan tűntek elő : a Föld alól, másik dimenzióból, vagy párhuzamos univerzumból ? [link]
2015. jan. 2. 19:11
31/36 anonim válasza:
Éngem multkor megtámadtak az utcán, pedigcsak békésen sétáltam. A törpe egy tündéren repülve fejbevágott egy kozmikus dimenziókapuval
32/36 Kis Szurke válasza:
Én egy kobold vagyok, de többen ismernek "kis szürke" néven (ufonauta). Tehát igaz a legenda!
34/36 A kérdező kommentje:
Ma is óriási vita folyik arról, hogy vajon tényleg léteztek-e a nagyon régi időkben törpék, manók, és koboldok. Mit gondólsz?
2022. máj. 10. 17:30
36/36 anonim válasza:
1. Aki ezekben hisz az álltalában nem tud logikusan gondolkodni és normálisan vitázni.
2. Hol látsz te ilyet? Néhány tökkelütött lehet, de az a pár ember a navy nullával ér fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!