Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez meg mi a . Volt? ( Bővebben...

Ez meg mi a . Volt? ( Bővebben lent! )

Figyelt kérdés
Ülök a buszon egy kb 30-as évei közepén járó hölgy mellet és tanulok, már nem bírom tovább hogy egyszerűen nem tudok tanulni és halkabban megjegyzem, hogy a lelkemet eladnám egy ötösért ( Viccnek szántam) erre ő ezt kezdte mondani :O Kimész egy kereszteződéshez, a rituáléhoz vigyél magaddal cickafark kórót, illetve egy kis dobozban temetőből földet, fekete macska csontjait, és mellékelj egy képet magadról, illetve némi haj sem árt. Ásd el a kereszteződés közepén és várj, amíg megjelenik a démon, akivel megkötheted az alkut.WTF??? Átgondoltam és mi a franc? Honnét tud ilyet??? Mi ez? ( Kicsit beijedtem)
2014. dec. 23. 11:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Sztem Supernaturalt nézett a mama XDDD
2014. dec. 23. 11:41
 2/7 Legoman ***** válasza:

Nem baj, ha tud ilyet. Lehet, hogy sátánista volt a hölgy, vagy ő már eladta a lelkét az ördögnek.

A lényeg, hogy ne tedd meg, azt amit mondott. Ne foglalkozz vele.

2014. dec. 23. 11:45
 3/7 anonim ***** válasza:
vagy ha már eladod a lelked ne egy szar 5 ösért XDDD valami komolyabbat kérj
2014. dec. 23. 11:46
 4/7 anonim ***** válasza:
2014. dec. 23. 12:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez csak egy jelképes mondat, nem tudod eladni a lelked nekik mert nem áll a tulajdonodban.
2014. dec. 23. 13:17
 6/7 anonim ***** válasza:
azt hiheted és ők meg rá játszhatnak, de semmis a szerződés.
2014. dec. 24. 00:02
 7/7 anonim ***** válasza:
A hölgy azt gondolhatta hogy hiszel az ördögben és más tudománytalanságban. Ezért rátett még egy lapáttal a mondatai által. Az emberek szeretnek mindenre rátenni még egy lapáttal. Ha újra meglátod azt a hölgyet, tégy egy próbát és más témáról beszélj magadban. Meglátod hogy ő azt fogja tovább fokozni a tanácsaival, bármilyen téma legyen is.
2014. dec. 28. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!