Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehetséges, hogy egy angyal volt?

Lehetséges, hogy egy angyal volt?

Figyelt kérdés
Már kb. 1,5 éve történt, hogy arra ébredtem, valaki megcsókolja az arcomat. Először azt hittem, Édesanyám, de amikor utána nyúltam, a levegőt markoltam csak. Kinyitottam a szemem és nem láttam semmit, de még mindig éreztem az arcomon a melegséget egy pontban és a fülemben visszhangzott a csók tompa hangja. Csodálatos érzés volt, mintha a lelkemet ölelte volna magához valaki. Azóta sem éreztem olyan boldognak és gondtalannak magam, mint abban a percben. Akik komolyan értenek az ilyesmihez, azok mit gondolnak erről, mi volt ez? S ha egy angyal, egy égi segítőm, köszönetet mondhatok-e neki, vagy tudja, milyen örömöt és maradandó élményt okozott ezzel?

2014. dec. 20. 12:43
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
De cuki vagy <3
2014. dec. 20. 13:18
 2/6 anonim válasza:
amikor ez történt biztonságban érezted magad?
2014. dec. 20. 13:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Teljesen. Pont az volt az első gondolatom, hogy valaki őrzi az álmomat..
2014. dec. 20. 13:45
 4/6 anonim ***** válasza:
80%

Angyalian aludtál :) [link]

Biztos hogy fogod még magad olyan boldognak érezni:)

2014. dec. 20. 13:46
 5/6 anonim ***** válasza:
4%

Nem a fogtündér volt, vagy egy unikornis, szellem, vámpír, feng-huang, nyári Télapó, szellemsellő volt?

Annyi képzeletbeli lény van, kicsi a valószínűsége, hogy angyal volt.

2014. dec. 20. 13:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha egy szeretted meghalt pár héttel azelőtt (pontosabban 6, vagy azon belül) akkor gyanítom ő lehetett. De lehetséges, hogy egy őrangyalod volt, vagy egy egyszerű segítő lélek, aki egy ideig, vagy még azóta is a gondodat viseli, és vád az ártó lényektől. Mindenképpen mondhatsz neki köszönetet.. vagyis, inkább kötelező mondani. Megérdemel az a valaki egy köszönömöt, ha már segített rajtad :)
2014. dec. 26. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!