Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A sátánt hogyan lehet megölni?...

A sátánt hogyan lehet megölni? Azaz hogyan lehet elpusztítani véglegesen úgy, hogy soha többé ne létezhessen?

Figyelt kérdés

2014. dec. 19. 22:43
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Van Sátán, mindegy ki hisz benne vagy sem. Én láttam. Sátán anno Satanel volt, fényhozó, isten(nem név, hanem minőség, én kisbetűvel írom, még ha egyistenhitben vagyok is)legkedvesebbike volt. Ergo ő teremtette és nem volt hülye, hogy ne tudja mit csinál. Elpusztít fogalom sem létezik, ami létre lett hozva az csak átalakulhat(mint az energia). Ha te vagy bármilyen energia, részecske tényleg meg tudna semmisülni, vele együtt szűnne meg a világ.
2014. dec. 30. 20:45
 32/34 anonim ***** válasza:
Sehogy nem tudod, és miért nem? Mert jóval az emberek felett áll. istent pusztítsd el, hogy miért? Gondolj csak bele, hogy ha kértél tőle már valaha is többször valamit, de még se segített, szerinted az Sátán hibája? Nem. Hogy miért nem? Mert magasról tesz az emberekre, kivéve persze ha segítséget akarsz tőle kérni. isten nagyobb károkozó mint Sátán.Nézz körül a világban...ott lesz a válasz is az igazságról. Ha isten olyan hatalmas miért nem "állította" még le Sátánt? Mert isten nem tesz az emberiségre, és ő maga árt neki.
2015. jan. 7. 17:43
 33/34 anonim ***** válasza:
tesz* (a "nem" szócska nem kell oda :D)
2015. jan. 7. 17:44
 34/34 anonim ***** válasza:

32-es,

(itt mindenki 66%-os :)) Tett már Isten eleget a Sátán ellen, volt amikor Sátán csak azt kérte, hogy őt szolgálja és cserébe mindenét odaadja. De Isten emlékezett, hogy nem csak a Sátán dolgai, hanem maga a Sátán is az ő teremtményei. Sátán meg jól végzi a dolgát ebben a k.r.v.a szeretetteljes világban. Sátánt úgy lehet megölni, ha nem tudna funkcionálisan működni. De működik.

2015. jan. 7. 18:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!