Hogyan lehetne, hogy halálom után szellemként itt maradhassak, és kísértsek?
Figyelt kérdés
Hogy lehetne, hogy itt maradjak, ne mennyek el, és ne szülessek újjá, hanem szellemként kísérthessek ? Miket tudnék csinálni szellemként ? Csak komoly válasz!2014. dec. 16. 20:44
11/17 anonim válasza:
Sokan akkor tudnak hinni ezekben a dolgokban,csak ha saját maguk megtapasztalják...addig NEM! Ezt ÉN is tapasztalatból tudom. Van aki meg érett rá, van aki soha nem fog!
12/17 A kérdező kommentje:
Hát szórakozásból!
2014. dec. 18. 20:31
13/17 anonim válasza:
Jahh, egyébként valahol tényleg tök poén lehet.
15/17 A kérdező kommentje:
Úgy valahogy!
2014. dec. 21. 20:41
16/17 anonim válasza:
5-ös hülyeséget írsz...
nem hiszem hogy te meg tudnád ítélni hogy ki buta és ki nem..
ez a dolog egyáltalán nem butaság vagy nevelés kérdése...
mindenki abban hisz amiben akar..
akárcsak a különféle vallások..
17/17 anonim válasza:
Egyszerű tudatossággal. Választhatsz mikor meghalsz (ha tudtában vagy), hogy átlépsz a fényben, vagy maradsz még 6 hétig, megnézd hogy viselik a szeretteid és a többi bla bla. Ha teljesen tudtában vagy ezekkel a dolgokkal és kontrollálni és képes vagy azt, akkor elméletileg nem vagy köteles átlépni a fénybe, mikor az első vagy a második adandó alkalommal megtehetnéd. Ha nem teszed meg, annak lehetnek következményei. Pl itt ragadsz pár ezer érvre, vagy ilyen apróságok, bár akkor már úgysem számít. Én egyszer láttam a fényt, mikor egy táltos megnyitotta nálunk az átjárót. Annak ellenére, hogy még hús vér vagyok, mégis megindultam felé az asztrálon lévő valómmal, de azonnal fel is eszméltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!