Szeretnél halálod után szellemként élni a földön adig amíg te akarsz után mehetsz vagy a mennybe vagy a pokolba de azt adíg nem tudhatod hogy hova amíg el nem indulsz?
Itt leszögezném hogy nem hiszek abban hogy van élet a halál után bármilyen formában.
Amugy én szeretnék a fejlödésre nagyon kíváncsi lennék, föleg amikor egy olyan bolygót találnak ahol van élet ( ami nagyobb egy baktériumnál ) föleg ha inteligens is, vagy amikor eljutunk egy másik bolygóra esetleg másik galaxisba, és technológiai fejlödést is nagyon megnézném kb 1000 év mulva.
Nem.
Én a halálom előtt szeretnék élni normálisan. És minél később meghalni.
Én szeretnék. Egyedül azért rettegek a haláltól, mert ha már nem leszek, annyi mindenről lemaradok. Ha ittmaradhatnék szellemként, az tökéletes lenne.
Nem nehezedne többé az élet súlya a vállamra, nem lennének kötelezettségek, viszont mindent látnék és hallanék ami érdekel.
Nem félek a haláltól.Az elmúlások új kezdetet szülnek. Mindennek a vége valami kezdete, hiszen az ember egy folytonos, de változatos körforgás része. Így a halál(még ha nem is jön utána semmi), valakinek valami újat teremt. A halál kérdéséről csak érdekes elgondolkodni, de valószínűleg ezt sosem fogjuk megtudni.
névte2en
Érdekes kérdés, nehezen tudnám megválaszolni. Nem szívesen nézném a gyászoló szeretteim szenvedését úgy, hogy képtelen vagyok velük kapcsolatba lépni és megnyugtatni őket. Volt kiskoromban olyan álmom, amiben kísértet voltam, elég nyomasztó volt, nyilván az sem lenne mindegy milyen lehet a "létezés" egy kísértet számára.
De így is valószínű, hogy maradnék, amíg van rá lehetőség, a nemlétet, a megszűnést csak akkor választanám, ha a másik opció elviselhetetlen szenvedés lenne.
Senkinek nem adtam piros kezet.
7-es a tiedre zöldet nyomtam, csak annyit szeretnék hozzá füzni hogy látthatnád szereteid boldog pillanatait is, ìgy is fel lehet fogni :)
És ha ne adj Isten ök is elhunynak csatlakozhatnának hozzád, ugy ìgy már egész más?
Sajnos ezért se hiszek az ilyenbe mert akor mostanra egy lakásban minimum 20 szellem lenne :)
De azért nem lenne rossz, már 200 év mulva is szinte megfog változni minden és ugy megnézném ezt az egészet.
És igen én is elmennék a világ összes pontjára amiket ugy se fogok soha láttni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!