Razorclaw kérdése:
Az ősemberek szellemei mint pl: az előember, hogyan kísértenek?
Figyelt kérdés
Milyen módszereket használnak? Hogyan komunikálnak? Vagy netán milyen érzés nekik szellemként élni, hogy élik meg?:D#áháhááhhá
2014. dec. 15. 15:43
1/20 anonim válasza:
Úgy, mint a többi szellem... ja tényleg, szellemek nem léteznek :D
2/20 anonim válasza:
#1 ne hazudj hazugságokat
tegnap kinyitottam a hűtőajtót, kivettem belőle a vajat meg a kolbászt, letettem az asztalra.
Mire mentem volna vissza még a paprikáért (nyitva hagytam a hűtőt) be volt csukva a hűtő!!
na ezt mivel magyarázod?!
#ghostsAreReal
3/20 A kérdező kommentje:
Na álljon meg a menet! Én napi 30 szellemet is szabadon engedek, igaz kicsit büdösek!
2014. dec. 15. 16:08
4/20 anonim válasza:
xD #2 lehet, hogy a konyhatündér volt
5/20 anonim válasza:
Ősemberek már többször is leszületett. te is ősember voltál valamikor hajdanán. Szellem örök, csak a kezeslábas és a helyszín változik :D
6/20 A kérdező kommentje:
nanemond
2014. dec. 15. 16:44
8/20 anonim válasza:
Aki úgy gondolja, hogy ősemberek "leszülettek" stb., azok fejben a mai napig ősemberek.
Tudom, hogy sokmindenki szuperképességgel bír, és kiválasztott, a misztikus univerzum tudói, de nem kell kétségbe esni, mert a delúzív zavar, ill. a grandiózus téveszme ma már remekül kezelhető betegség.
Azok a szellemek amiket a kérdező elenged vagy kienged, olyat mindenki szokott tapasztalni.
+ nagyon szertem a vicces embereket. :)
10/20 anonim válasza:
Mammutvérrel a tükörre írják hogy "Ungabunga".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!