Hogyan alakultak ki ezek a szornyek/legendaik?
Pl a farkasemberek egy betegseg miatt amitol szoros lesz.
A vampirok egy erdelyi foldesur miatt.
Mi ezeknek a legendaknak az "alapja"? Meg a gyakorin kitalaltak is erdekelnenek.
Cepes módszerei nem számítottak akkoriban kirívóan durvának, csak rászállt a korabeli liberális média. :)
A vámpírok alapvetően függetlenek tőle. Sokan szerettek vért inni, sokan szeretnek ma is. Az elején buli, aztán annyira már nem.
az itt kitalált lényeknek nincs legendája ők léteznek!én már láttam az érmelléki kuglófembert!tényleg finom az illata...
de a sárkányokat pl úgy is kitalálhatták hogy találtak dinoszaurusz csontokat és összerakták, de rosszul így születtek meg a "sárkányok", a baziliszkusz meg pont olyan mint egy oviraptor, na ezt nem tudom hogy sikerült eltalálniuk talán egy teljesen ép csontvázat találtak belőle?
Ezek nagyon régi történetek. Már a Bram Stokter (vagy nem tudom, hogy írják) Előtt is voltak ehhez hasonló sztroik.
Szinte minden kultúrában meg van a vámpír legenda. A legtöbb pszihológus szerint ennek lelki okai vannak. Valamibe belefojtják az emberek a félelmet.
Hogy nem csak a levegőbe beszélek:
Szerintem léteznek vámpírok és vérfarkasok!
A world of darkness szerepjáték az információ forrásom! :D
A vámpírok Káintól (tudod, Káin és Ábel a Bibliából) származnak. A másikat meg Gaia teremtette a többi vérlénnyel együtt (naga, vérmacskák, vérpókok stb.)! :D
https://www.youtube.com/watch?v=OEi7nQbNDog
Próbáld ki a játékot, de a rendes papír alakú asztal körül ülőset!
Ez is jó ez a werewolf:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!