Ez most komoly?
Sok olyan kérdés van : Vámpírok léteznek?
Észrevettem , hogy sok helyen egyes emberek azt a választ adják: Persze hogy létezek ; vagy hogy : vigyázz mert kíszivom a véred !
Ez most komoly ? Mindeki tudja , hogy vámpírok a filmekben , könyvekben és buta emberek képzeletében léteznek !!!
Ti mit gondoltok véleményemről???
Azt gondolom, hogy nem kell mindenkinek ugyanúgy gondolkodnia a témáról. Elég unalmas hely lenne a világ ha pl. mindenkinek ugyanaz lenne a véleménye, mint neked vagy nekem.
Egyébként meg a legtöbb vámpíros kérdés csak trollkodás. Az más kérdés, hogy az oda válaszolók 90% olyan buta, hogy komolyan veszi azt, hogy a kérdező a lökött. Én is tettem már fel viccból és akkor sem esett le senkinek, hogy csak trollkodás.
Szóval légy körültekintőbb.
Ha vámpír vagy, olyan mintha volna egy kutyád.
Lehet ismerkedni, van közös téma.
Vámpír nincs, de más van. Amit a te szemed sosem fog látni. Aki méltó rá, hogy lássa, az nem kérdez, hanem érez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!