Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ti hisztek a szellemekben/kísé...

Ti hisztek a szellemekben/kísértetekben? Ha igen, szerintetek mit tudnak ártani az embernek?

Figyelt kérdés
2014. okt. 26. 22:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Arany drága bogaram! 2014-et írunk. Ez nem a sötét középkor!
2014. okt. 29. 08:34
 12/18 anonim ***** válasza:
Belenyúlnak a saját szemükbe és RÁDFOLYATJÁK A FÜLZSÍÍÍRT!
2014. okt. 29. 09:14
 13/18 anonim ***** válasza:
Neked már éppen eleget ártottak
2014. okt. 29. 13:39
 14/18 anonim ***** válasza:

Én " hiszek" benne mert gyakran meglátogat álmomban egy gyönyörű lány képében, de már rájöttem, hogy egy bü...ös K. , mert mindig átver.

Ha neked jó, akkor higgy bennük.

2014. okt. 29. 16:25
 15/18 Pajti83 válasza:
A szellemek azért szellemek mert nincs fizikai kivetülésük. Fizikailag nem tudnak Rád hatni. Lelkileg viszont igen, de csak akkor ha van gyenge pontod. A gyenge pont a lélek esetében mindig egy sötét bűnből ered. Ha nincs ilyened, akkor okés minden. Ha van, akkor nem próbálj meg nem félni valahogy... (remélem nem hitted el, nincsenek szellemek, csak meg akartam mozgatni a fantáziád)
2014. okt. 29. 20:14
 16/18 anonim ***** válasza:
Ó, nekünk vannak sajátjaink. Komolyan. Már nem minden ismerősünk, mer nálunk aludni.:-) Mivel szkeptikus voltam nekem vicces ez az egész. Engem nem zavar, ha reggelente hagy aludni. Ez eddig kétszer nem jött össze. Mivel későn fekvő vagyok az éjszakai jövés, menés nem izgat. (saját házunkban) Ártani viszont nem ártanak, sőt. Csak néha a villanyszámla miatt aggódom. :-)
2014. okt. 30. 18:07
 17/18 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy én hiszek bennük?:D Csak érdekelt hogy ti hisztek-e:)
2014. nov. 1. 11:10
 18/18 Rebellious Dead Lady ***** válasza:

Tudom, hogy léteznek.

Bármit.

2015. ápr. 12. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!