Milyen természetfeletti lények tudnak fizikailag ártani egy embernek?
Figyelt kérdés
2013. júl. 31. 11:23
1/17 Antimod válasza:
Szerintem fizikailag semmiféleképpen nem tud ártani egy "természetfeletti" (azaz testetlen) lény sem.
2/17 A kérdező kommentje:
szóvak akkor ne is féljek ugye? :-)
2013. júl. 31. 11:31
3/17 anonim válasza:
démon, kiküldött, angyal, hatalmasságok(ez az elnevezése a szellemvilágban).
A leggyengébb kategóriával kezdtem a sort.
6/17 anonim válasza:
Én a görög mitológiából emelném ki a Kimérát, ha már hülye kérdésre kell válaszolni, legyen hülye a válasz is. :D
7/17 anonim válasza:
Nem muszáj válaszolni ha hülyeségnek tartod ne olvass ezotériával kapcsolatos kérdéseket és meg van oldva a gond.
8/17 anonim válasza:
Nem kérdeztelek, #7-es. :)
De akkor mondom tovább, mert szerintem ez egy kiváló kérdés, tök érdekes úgy is, imádom az ezotériát.
Hárpia, Cerberus, Hidra, Kentaur, Minotaurusz így hirtelen. Aki még akar, annak a maradékot kidobja a google. :)
9/17 anonim válasza:
Nem pont a te válaszodba akartam belekötni hanem a trollos ogrés válaszra. Hadd higgyen a természet fölöttiben.
10/17 anonim válasza:
Ha jönne goro, vagy reptile az para lenne, ők tudnának fizikailag ártani. De ennek kb. annyi esélye van minthogy jön más természetfeletti lény és bántani fog. Tehát ne félj nem fog bántani senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!