Miért van az, hogy (. ) >? < (Lent. )
A galambfélék (Columbidae), vagy közismert nevükön galambok, a madarak osztályának galambalakúak (Columbiformes) rendjébe tartozó család. 42 nem és 313 faj tartozik a családba.
Többnyire tipikusan búgó hangúak, termetük a rigótól a lúdnagyságig terjed. Erdőben, részben sziklás vagy a szárazföldi területen élő, ügyesen repülő madarak. A galambalakúak monogám módon élnek, a hímek ugyanúgy költenek, mint a nőstények. Egy-két fiókájuk fészeklakó, a szülők túrószerű begytejjel táplálják őket.
kérdező leírtam amit a te kis szövegedből értettem
itt:
Az első eleresztett egy galambot, és így leplezi.
Amúgy tetszik a video, jó trükk. A lélek létezésében hiszek, csak annak nem látom sok értelmét, hogy visszajárjon, és itt ijesztgesse a többieket. A fizikai megjelenéshez ráadásul fizikai test kellene ugye... Szóval logikailag is zűrös.
Tehát "óvatos" szkeptikus vagyok, a tévedés lehetőségét fenntartom.
1. válaszolóra nagyon ideges lettem, de megnyugodtam mert ha majd amire nem akarok gondolni abban a suliban vagy is ahogy én hívom koncentrációs táborban erről fogunk beszélni/tanulni akkor majd beadom ezt.
2. Végülis egyetértek, de csak 99%-ban.
(Ezért is van sok hülye a világon) :D
3. Te az első válaszoló vagy? Amúgy ezt a beszédet csak úgy kitaláltam, mármint nem találtam ki,mert általában ez van. (amit leírtam.)
4. válaszoló: Melyiket nem érted, amit az első írt, vagy amit én? (elmagyarázom)
5.válaszoló: Leírtam rólad véleményt ugyanis ha szöveghez hasonlítjuk akkor az I/i betű-hez/höz van szerencsénk. Szerintem, nem trükk. Ha van egy kicsi angol tudásod, (ne vedd sértésnek) akkor értetted a lényeget.
Na most akkor válaszolnátok a kérdéseimre?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!