Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi történhet a lakásunkban?...

Mi történhet a lakásunkban? KÉRLEK SEGÍTSETEK!

Figyelt kérdés

Szóval az van hogy nagyon sok fura dolog történik velünk, és nagyon idegesít... tehát kezdem az elején.

1. Eset: éppen növérremmel jöttünk haza. Szüleim nem voltak otthon. Én éppen zártam a kaput, amikor egyszer felkiált: " szia Anyu". Nem értettem. Mentem oda hozzá, amikor a szúnyogháló szépen, lassan kinyílik. Egymásra néztünk. Egy ideig tünödtünk. Ilyen hamar itthon lennének? De nem. Mentünk, be nem volt otthon senki rajtunk kívül. Nem értettük.

2. Eset: éppen a konyhában játszottam hugimmal, és növérremmel. Nem tudom miért, de hugim kint maradt a konyhában. Amikor szinte sírva szalad be a szobába. Kérdezzük töle hogy mi a baj? Erre ö:" valaki kinyitotta az ajtót." Majd elájult.

Eddig csak ajtó/ ablak nyitogatás törtènt.

3. Eset: éppen kint voltam az udvaron, amikor szószerint az a semmiböl lehull elém egy kártya. Felfordítom. Az vol ráírva: a Vándor. Mit jelent ez? Kérdezem.

4. Eset: bátyám a nappaliban volt, én az ágyon, na mind1, mindenki a dolgán volt. Amikor az ablakból a semmiböl valami erös tárgy átszeli a nappalit, és az ablaknak csapódik. Berepedt az ablak. De nem találtunk semmit. Az ablak csukva volt, tehát madár nem lehetett. Majdnem eltalálta bátyámat. Nagyon megijedtünk.

5. Eset: bementem bátyám mühelyébe, amikor mocorgást hallok a hátam mögött. Megfordulok. Bezárult az ajtó, eltelt 5-10 perc, amikor a falhoz támasztott kapa, lezúg, én arréb lépek, és eltalálta a sarkam. Összevarták. És még sorolhatnék rengeteg érdekes, ijesztö dolgot. Mi folyik itt? Mi a franc van a házunkkal? Mindennap történik valami. Nekem ez már sok, és sokk. És mit jelent az a kártya??

2014. okt. 24. 16:47
1 2
 11/15 anonim válasza:
Ilyen dolgokat a dèmonok tesznek,hogy ilyeszgessenek ès az őrületbe kergessenek. Egy ellenszer van ellenük, mègpedig JÈZUS! Ő legyőzte már a Sátánt ès a dèmonait! Hìvd segìtsègül Jèzust ès megszabadulsz ezektől a dolgoktòl. Ne hidd el,hogy halottak visszajáró szellemei,ez hazugság! A halottak semmilyen formában nem jönnek vissza!
2014. okt. 25. 15:08
 12/15 Legoman ***** válasza:
A halottak egy másik testben jönnek vissza, de azt már egy másik életnek hívjuk.
2014. okt. 25. 15:17
 13/15 anonim válasza:
Hát nem tudom ez csak nekem eléggé hihetetlen,vagy másoknak is? Hányan vagytok ti hallod 1000-ren? No meg az is kicsit furi,hogy a húgod asszem elájult,annyi miatt,hogy kinyílt az ajtó. Hogyha rendesen a kilincs nyílt ki,akkor valaki a családból csak szivatni akarta,vagy ha csak úgy szimplán kinyílt az ajtó,akkor meg max huzat volt. Ami az 1.esetet illeti,arra is van magyarázat: csak beképzeltétek,hogy vki köszönt anyudnak,vagy ha a nővéred köszönt neki,akkor viszont nem tudom... ami meg a kapás történetet illeti,akkor meg csak a szél volt...
2014. okt. 25. 15:46
 14/15 anonim ***** válasza:
A Vándor vagy Bolond (jel nélküli):A gyermeki vidámság, játékosság, gondtalanság kártyája.Arra utal,hogy túl könnyedén veszed a dolgokat és az életed.Azonban szenvedélyes is vagy,aki mámorban él. E lap jelezheti egy kaland kezdetét is.Őrült dolgok következnek,ezért mindent alaposan gondolj át többször is mielőtt cselekednél.
2014. okt. 25. 18:47
 15/15 A kérdező kommentje:
Na szóval köszönöm a válaszokat :) 13-mas lehet hogy igazad van, és nem vagyunk 1000-ren :) csak 7-en ;) és mondjuk azt nem tudom hugim miért ájult el... lehet hogy csak tette... de pfff pasz nem tudom ezt csakis ö tudhatja,de azt mondja nem emlékszik semmire szóval XD és nõvérem szólt be, hogy "szia Anyu" hogy miért azt nem tudom :) 14-es :) neked is nagyon köszönöm, mert végre választ kaptam ebben a titokzatos kártya rejtélyben :D és komolyan Mindenkinek köszönöm :D egyébként 13-mas talán igazad is van :D nem nagyon hiszek a szellemekben azt meg kell mondani... és szellemet sem lehet idézni,néztem múltkor a tv-ben... azt mondták hogy csak úgy nem jönnek vissza ha valaki meg akarja õket idézni :) na mind1 :D köszönöm :)
2014. okt. 27. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!