Mi történhet a lakásunkban? KÉRLEK SEGÍTSETEK!
Szóval az van hogy nagyon sok fura dolog történik velünk, és nagyon idegesít... tehát kezdem az elején.
1. Eset: éppen növérremmel jöttünk haza. Szüleim nem voltak otthon. Én éppen zártam a kaput, amikor egyszer felkiált: " szia Anyu". Nem értettem. Mentem oda hozzá, amikor a szúnyogháló szépen, lassan kinyílik. Egymásra néztünk. Egy ideig tünödtünk. Ilyen hamar itthon lennének? De nem. Mentünk, be nem volt otthon senki rajtunk kívül. Nem értettük.
2. Eset: éppen a konyhában játszottam hugimmal, és növérremmel. Nem tudom miért, de hugim kint maradt a konyhában. Amikor szinte sírva szalad be a szobába. Kérdezzük töle hogy mi a baj? Erre ö:" valaki kinyitotta az ajtót." Majd elájult.
Eddig csak ajtó/ ablak nyitogatás törtènt.
3. Eset: éppen kint voltam az udvaron, amikor szószerint az a semmiböl lehull elém egy kártya. Felfordítom. Az vol ráírva: a Vándor. Mit jelent ez? Kérdezem.
4. Eset: bátyám a nappaliban volt, én az ágyon, na mind1, mindenki a dolgán volt. Amikor az ablakból a semmiböl valami erös tárgy átszeli a nappalit, és az ablaknak csapódik. Berepedt az ablak. De nem találtunk semmit. Az ablak csukva volt, tehát madár nem lehetett. Majdnem eltalálta bátyámat. Nagyon megijedtünk.
5. Eset: bementem bátyám mühelyébe, amikor mocorgást hallok a hátam mögött. Megfordulok. Bezárult az ajtó, eltelt 5-10 perc, amikor a falhoz támasztott kapa, lezúg, én arréb lépek, és eltalálta a sarkam. Összevarták. És még sorolhatnék rengeteg érdekes, ijesztö dolgot. Mi folyik itt? Mi a franc van a házunkkal? Mindennap történik valami. Nekem ez már sok, és sokk. És mit jelent az a kártya??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!