Milyen lény volt ez?!
Figyelt kérdés
A haveromnál aludtam egy másik haverommal.3 an eldöntöttük hogy este kimegyünk a lerobbant nagyon ijesztő,(kitört ablakok)téglagyárhoz.Itt ilyen sivatagos bozótos.Több mesterséges tó is van.Még sötétedés előtt kimentünk mert vaksötétben nem a legbiztonságosabb.4 en voltunk(áthivtuk a szomszédgyereket is).Itt szoktak ijesztőbb(ci..nyok) gyerekek is lenni,már csak ezért se akartunk sötétbe menni.Ahogy sétáltunk,a félhomályban,egyszer csak valami átszaladt a dűlőn.Fehér bundája volt.Elég magas volt.Szörnyen megijedtünk.Nem mertünk megmozdulni,mert féltünk,hogy megint összefutunk vele.Egyszer csak,nagyon furcsa hangot hallottunk.Elindultunk a házak felé,szerencsére közel volt mert a kertje mögött közvetlen ott van ez rész.Talán az is fontos hogy ott van közel egy erdő is.Beszaladtunk a kertkapunk és ennyi.Este nagyon féltünk ez hihetetlen volt. Pls ne gyertek azzal hogy kamu meg ilyenek,ez nagyon komoly,tényleg ott volt valami.Láttam nem képzeltődtem,mint 3 an láttuk.Nagyon be vagyunk fosv*.Eddig minden hétvégén oda jártunk biciklizni,ez most megszűnt.2014. okt. 19. 00:05
11/20 anonim válasza:
Ez a fagyos ébrenalvó volt! Nagyon ritka jelenség
12/20 anonim válasza:
ja bocs az én voltam be öltözve! xd
14/20 anonim válasza:
valószínűleg csak egy kutya lehetett. A sötét és az ijedtség miatt eltéveszthetjük a méreteket emiatt tünhetett sokkal nagyobbnak.
15/20 anonim válasza:
Te magad írtad, hogy itt szoktak cigány gyerekek is lenni, biztos ellopott egy fehér bundát valakitől, mert már kezd hideg lenni és iszkolt el, vagy egy fehér zsák fát, őt láthattátok.
18/20 anonim válasza:
Ilyen hülyeségeket írnak .. senki se vett komolyan eddig . De én igen . És körübelül 7 perc kemény kutatás és gondolkodás után meg van a válasz : A RÉZFASZÚ BAGOLY VOLT !! Nah jó komolyra véve velünk is volt már hogy a barátaimmal sétáltunk az erdőbe és láttunk valami fehér valamit . Persze beszartunk és elrohantunk . Az egyik aztán vissza mentünk mert hajtott minket a kíváncsiság és csak egy zacskó volt . Ti direkt azért mentetek ki hogy féljetek , ijesztgessétek egymást . Azt te is leírtad hogy arra felé fura alakok tanyáznak . Akkor hol a kérdés ? Lehetett akár egy etnikum vagy hajléktalan vagy csak a szomszéd nénike csivavája . Sötét volt és ennyi . Ha világosban láttátok volna akkor nem is félnétek tőle . Ez olyan mint amikor horror filmet nézel és a kutya elkezdi kaparni az ajtót akkor már biztos a démon az . Nyugodj meg igyál kakaót és egy ideig hagyjátok a rémsztorikat mert anyámaszzony katonája lesz belőletek
19/20 anonim válasza:
Ha ilyen helyre megyek, minimum 3 harcikést viszek meg egy erős lámpát, úgy már nem olyan ijesztő még a cigánycsorda sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!