Halt már meg valakinek ismerőse, barátja vagy talán rokona úgy hogy inhumánus lény kergette a halálba/ölte meg?
Ha már az ezotéria kategoriájába tettem fel a kérdést , akkor már nyílvánvaló hogy természetfeletti jelenségre utaltam.
Teszem hozzá pl:.démonok , szellemek.
Bár "ezós" vagyok némileg..őszintén szólva, ebben nem nagyon hiszek, legalább is, fenntartással.
Viszont amit utolsó írt, hátborzongató számomra, mivel történt velem olyan, hogy álmomban egy lény, mellyel gyermekkoromban gyakran álmodtam, megjósolta nekem, hogy -úgyis- önként fogok véget vetni az életemnek.Másnap minden ok nélkül rámtört valami depresszió féle érzés , napokra teljesen az álom hatása alá kerültem és tényleg elhittem, nincs értelme az életemnek.Hála Istennek, makacs józanságom ismét felülkerekedett és túltettem magam ezen.Mikor aztán újra "normálisan" gondolkoztam, igencsak megrémültem azon, hogy mi volt ez az egész?....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!