Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Halt már meg valakinek ismerős...

Halt már meg valakinek ismerőse, barátja vagy talán rokona úgy hogy inhumánus lény kergette a halálba/ölte meg?

Figyelt kérdés
Vagy amit halottatok :-)

2014. okt. 17. 16:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%
inhumánus lény? Pl. egy pszichopata?
2014. okt. 17. 16:26
 2/15 anonim ***** válasza:
68%
Az inhumánus embertelent jelent. Az nem feltétlen természetfeletti.
2014. okt. 17. 17:05
 3/15 Shai-Hulud ***** válasza:
68%
A medve annak számít? :-o
2014. okt. 17. 17:56
 4/15 A kérdező kommentje:

Ha már az ezotéria kategoriájába tettem fel a kérdést , akkor már nyílvánvaló hogy természetfeletti jelenségre utaltam.

Teszem hozzá pl:.démonok , szellemek.

2014. okt. 17. 18:31
 5/15 anonim válasza:
Atyám, akik a válaszírók között okoskodnak,azok inkább keressenek fel egy magyar értelmező kéziszótárt és keressék meg az inhumános szó jelentését
2014. okt. 17. 18:34
 6/15 anonim válasza:
Jelen körülmények között előző voltam
2014. okt. 17. 18:35
 7/15 anonim ***** válasza:
Képesek az emberben öngyilkosságra való hajlamot kelteni bármikor, és aki nincs tudatában hogy esetleg egy külső entitástól ered a probléma, könnyű szerrel kárt tehet magában.
2014. okt. 18. 00:10
 8/15 anonim ***** válasza:

Bár "ezós" vagyok némileg..őszintén szólva, ebben nem nagyon hiszek, legalább is, fenntartással.

Viszont amit utolsó írt, hátborzongató számomra, mivel történt velem olyan, hogy álmomban egy lény, mellyel gyermekkoromban gyakran álmodtam, megjósolta nekem, hogy -úgyis- önként fogok véget vetni az életemnek.Másnap minden ok nélkül rámtört valami depresszió féle érzés , napokra teljesen az álom hatása alá kerültem és tényleg elhittem, nincs értelme az életemnek.Hála Istennek, makacs józanságom ismét felülkerekedett és túltettem magam ezen.Mikor aztán újra "normálisan" gondolkoztam, igencsak megrémültem azon, hogy mi volt ez az egész?....

2014. okt. 18. 15:53
 9/15 anonim ***** válasza:
Utánanéztem.de semmit nem találtam az inhumánus lényekről a neten.
2014. okt. 18. 15:57
 10/15 anonim válasza:
Hallottam már olyat, hogy a 90-es évek vége körül a katonaságbban az egyik katonának az elhunyt rokona (azt hiszem nagyapja) szellemét próbálták megidézni. Hogy volt-e valami jelenés vagy jelzés, arra nem emlékszem, de még aznap éjjel az egyik katona álmában meghalt. Nem tudták megállapítani a halál okát. Hitelesen mesélte aki ezt mondta nekem, de személyes tapasztalatom nincs.
2014. okt. 18. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!