Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen lény volt ez?!

Milyen lény volt ez?!

Figyelt kérdés
A haveromnál aludtam egy másik haverommal.3 an eldöntöttük hogy este kimegyünk a lerobbant nagyon ijesztő,(kitört ablakok)téglagyárhoz.Itt ilyen sivatagos bozótos.Több mesterséges tó is van.Még sötétedés előtt kimentünk mert vaksötétben nem a legbiztonságosabb.4 en voltunk(áthivtuk a szomszédgyereket is).Itt szoktak ijesztőbb(ci..nyok) gyerekek is lenni,már csak ezért se akartunk sötétbe menni.Ahogy sétáltunk,a félhomályban,egyszer csak valami átszaladt a dűlőn.Fehér bundája volt.Elég magas volt.Szörnyen megijedtünk.Nem mertünk megmozdulni,mert féltünk,hogy megint összefutunk vele.Egyszer csak,nagyon furcsa hangot hallottunk.Elindultunk a házak felé,szerencsére közel volt mert a kertje mögött közvetlen ott van ez rész.Talán az is fontos hogy ott van közel egy erdő is.Beszaladtunk a kertkapunk és ennyi.Este nagyon féltünk ez hihetetlen volt. Pls ne gyertek azzal hogy kamu meg ilyenek,ez nagyon komoly,tényleg ott volt valami.Láttam nem képzeltődtem,mint 3 an láttuk.Nagyon be vagyunk fosv*.Eddig minden hétvégén oda jártunk biciklizni,ez most megszűnt.

2014. okt. 19. 00:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
70%
Egy kutya volt. Aludj jól.
2014. okt. 19. 00:17
 2/20 anonim ***** válasza:
44%

Ennek a lénynek a megjelenése sajnos rosszat jelent: azt, hogy iszonyatosan nagy puncіk vagytok.

Áruljátok már el, hogy a jó életbe' bírtatok NÉGYEN ekkorát puncogni egy állattól?!

2014. okt. 19. 01:02
 3/20 anonim ***** válasza:
59%
Ne is foglalkozz velük.. Ez egy igen ritka lény volt, a Joruku névre hallgató sátán egyik kutyája! Ne is keress feljegyzést mert nincs róla.. Ha meglátott titeket akkor valószínű hogy 9-10 napon belül meg látogat mindenkit aki látta! Hogy átvigyen a túlvilágra benneteket! :/
2014. okt. 19. 01:12
 4/20 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon gyakori lény, kutyának nevezik. Amit előző mondott... azt felejtsd el.
2014. okt. 19. 09:07
 5/20 anonim ***** válasza:
Kutya, kecske, birka?
2014. okt. 19. 09:10
 6/20 A kérdező kommentje:
KÉT LÁBON JÁRT!!!
2014. okt. 19. 10:22
 7/20 anonim ***** válasza:
Kutyámajom.
2014. okt. 19. 11:32
 8/20 anonim ***** válasza:
59%

"Itt ilyen sivatagos bozótos","Elindultunk a házak felé,szerencsére közel volt mert a kertje mögött közvetlen ott van ez rész"

Elárulnád nekem hogy Magyarországon hol van olyan hely ahol a ház mögött sivatagos,bozótos hely terül el aminek a közelében egy erdő van.Mert biztosra állitom hogy 1,ilyet nem hoz össze a természet,hogy ennyire különböző ökoszisztémával rendelkező területet egymás mellé rak.2,ha esetleg tévednék az biztos hogy Magyarországon ilyen nincsen maximum Amerikában.Azért szép mese volt...

3, biztonyiték? vagy csak igy a két szép szemed miatt higgyek neked?menj máshova kamuzni és inkább aludjál ilyen későn ne ilyeneket irják ki.

2014. okt. 19. 12:25
 9/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt a helyet ő látta sivatagos bozótosnak, abban semmi nincs ha neki elhagyatott volt a környezet! Utsóó!!!! Mint ahogy említettem sátáni ivadék volt semmi több.
2014. okt. 19. 13:09
 10/20 A kérdező kommentje:
Az erdo tavolabb van,ez nem sivatag, csak puszta fele.Magas alnovenyzettel.NEM MESE!!!!!!!
2014. okt. 19. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!