Most ez mi volt?

Figyelt kérdés

Ebédelés közben (egyedül lakok) valaki a fülembe suttogta hogy én vagyok a kiválasztott.. egy vékony női hang.

NEM VICC KÉRLEK SZÉPEN NE TROLLKODJATOK BE.

2014. okt. 18. 16:51
 1/8 A kérdező kommentje:
A tv/rádió/számitógép nem volt bekapcsolva. A telefon meg némítva volt
2014. okt. 18. 16:52
 2/8 anonim ***** válasza:
A belső éned volt, aki közölte veled, hogy te vagy a Kiválasztott. Most pedig menj és teljesítsd küldetésed!
2014. okt. 18. 17:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Ja és a hangját azért változtatta meg, hogy te ne jöjj rá magadtól és feltedd ezt a kérdést.
2014. okt. 18. 17:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem néztél valami hülye filmet korábban? Vagy lehet csak elbóbiskoltál és eberen álmodtál. Én olyankor rugok egyet általában és felriadok pl.
2014. okt. 18. 20:12
 5/8 anonim ***** válasza:
ez a dunántúli hanghullámember műve, láthatatlan és ezért nem látod de a hangját hallod, szeret trollkodni és azérd mondta amit mondott
2014. okt. 18. 20:14
 6/8 A kérdező kommentje:
nem néztem semmilyen filmet 11kor keltem.
2014. okt. 18. 20:19
 7/8 anonim ***** válasza:
54%
Te vagy a kiválasztott... hogy elmosogass és kividd a szemetet. :)
2014. okt. 18. 20:23
 8/8 volus ***** válasza:
Nem. Ez idegi probléma. Tudom,tudom, most majd az jön, hogy halál nyugodt ember vagy. Kívülről. De ez nem feltétlenül látszik az emberen. Egy idő után komolyabb bajok is lesznek
2014. dec. 4. 14:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!