Ez szellem volt?!
Figyelt kérdés
Lehet hulyeseg es nem is kell oltogatni , de en nagyon felek az ilyenektol. Valahol olvastam hogy a kutyak latjak illetve erzik a szellemeket
Ma este kb 7kor felvettem az olembe es az ablaknal ugatott kb 10percig ,mintha valakit latna.
Aztan meglattam egy feher alakot en is (ezt lehet csak bekepzeltem)
Tavaly nyaron koltoztunk ide es azota mindennap volt valami fura , elso 3honapba nem is tudtam aludni mert folyamatosan hangokat hallottam es ilyen fekete arnyekokat is lattam:/
2014. okt. 17. 21:07
11/14 anonim válasza:
Szerintem imádkozz Istenhez oltalomért és aztán már ne aggodalmaskodj. És te ne foglalkozz okkult dolgokkal.
12/14 anonim válasza:
Sokak szerint ez a jelenség egy általad előidézett nem tudatos pszichokinézis (értsd.: tárgyak mozgatása érintés nélkül). Ez többnyire akkor fordul elő, ha stresszes időszakot élsz meg, elfolytasz magadban érzelmeket és az elfolytott harad/bánat/féltékenység képes ezt előidézni. Az is lehet, hogy valamikor valamit szellemnek hittél és ez oly mértékű félelmet keltett benned, hogy a tudatod ily módon vetítette ki (adta le a feszültséget). A probléma, hogy ezeket az agyad által produkált jelenéseket ismét egy szellemnek tudod be és ezáltal egy ördögi körforgásba hajtod magad. A jelenések jönnek, megijedsz, új jelenéseket hozol létre, s így tovább. Ha belegondolsz, akkor ezt a paranormális jelenséget Te generálod. Nyugodj le, teremts magad köré boldog légkört, legyél vidám és elvileg a kelenség megszűnik.
13/14 anonim válasza:
#12, nem vitatkozni szeretnék mindenáron, de azt gondolom hogy ez az általad felvázolt, és egyébként meglehetősen népszerű elképzelés, súlyos leegyszerűsítése a természetfeletti világ jelenségeinek, ami tapasztalatom szerint egyébként elsősorban olyan emberek közt népszerű (elképzelés), akik leginkább nem szeretnék, ha ezen dolgok mögött több volna, mint egyszerűen a klf tudatállapotok kivetítései, manifesztálódása. Mert ellenkező esetben ugye sokszor súlyos kérdésekkel kéne szembe nézni, mint pl felelősség, bűn, Isten, igazság, jó, rossz, stb... Aki akarja, nyilván érti miért mondom ezt, most így jobban nem is belemenve a dologba.
14/14 A kérdező kommentje:
Ez tuti valami szellem. Most ejszaka is tortentek dolgok
2014. okt. 20. 01:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!