Lehet hulyeseg es nem is kell oltogatni , de en nagyon felek az ilyenektol. Valahol olvastam hogy a kutyak latjak illetve erzik a szellemeket
Ma este kb 7kor felvettem az olembe es az ablaknal ugatott kb 10percig ,mintha valakit latna.
Aztan meglattam egy feher alakot en is (ezt lehet csak bekepzeltem)
Tavaly nyaron koltoztunk ide es azota mindennap volt valami fura , elso 3honapba nem is tudtam aludni mert folyamatosan hangokat hallottam es ilyen fekete arnyekokat is lattam:/
15 de mondtam nem kell az oltogatas mert arra nem vgyok kivancsi :d
2014. okt. 17. 21:18
3/14 anonim válasza:
Azért kérdeztem mert elég más ezt megbeszélni egy 10 éves, egy 30 éves vagy egy 70 éves tudatszintjén. Bárki más (ember) látott furcsaságokat rajtad kívül?
2014. okt. 17. 21:21
4/14 A kérdező kommentje:
Anya is latott egyszer valami fekete arnyekot , de o azt mondta hogy biztos azert , mert bebeszeltem neki..
Volt olyan is , hogy egyedul voltam es a szoba ajtom magatol mozgott nagyon gyorsan. Irtam anyanak egy uzenetet mert egyedul voltam este 10korul lehetett es abba a pillanatba jottek haza anyaek es le iis allt ez az ajto mozgas . Ezert felek annyira,mert mar 2honapja nem volt semmi furcsa:/
2014. okt. 17. 21:24
5/14 anonim válasza:
Írj privátot, ha szeretnél.
2014. okt. 17. 21:26
6/14 Legoman válasza:
Nem szellem, de hasonló volt. Írtam privátban.
2014. okt. 17. 21:32
7/14 Ozmium42 válasza:
Szellemek nem léteznek. Ezt a korodtól függetlenül mondom, és nem oltogatás gyanánt.
2014. okt. 18. 00:33
8/14 anonim válasza:
Szellemek igenis léteznek. Erre számtalan tudományos bizonyíték is szolgál, pl. a K2 meter, vagy EMF meter (kinek hogy tetszik) nevű műszer is képes kimutatni a paranormális aktivitások nagy részét. Illetve vannak olyan képességekkel megáldott emberek, akik érzékelnek túlvilági entitásokat, ezeket hívhatjuk szellemeknek is. A nácik is hittek a szellemekben és egyéb természetfeletti dolgokban és komoly erőt fordítottak ezek kutatására is. Pl az Indiana Jones filmekben látható kutatások bizonyos túlvilági tárgyak után nagyon is valósak voltak. A nácikról sok rosszat el lehet mondani, de az is biztos, hogy tele voltak jobbnál jobb tudósokkal, közülük később sokan amerikában kamatoztatták tudásukat. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy lehetséges, hogy ők tudhattak valamit ezekről az okkult dolgokról és bizonyára nem ok nélkül hittek benne.
2014. okt. 18. 03:26
9/14 anonim válasza:
Egyetértek a 8. hozzászólóval.
2014. okt. 18. 09:08
10/14 anonim válasza:
Könnyen el tudom képzelni magam is hogy a nácik belefolytak okkult dolgokba, mert talán emberek tiszta fejjel és szívvel, maguktól, ördögi inspiráció és mételyezettség nélkül, ennyi barbárságra és ennyi élet értelmetlen feláldozására nem is volnának képesek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!