Kisértet van a házunkban?
Én és a családom elött nem lakott senki a házunkban, mivel mi épitettük. A hálószobánkban érdekes szag van, eléggé büdös, de körülnéztünk kimostunk mindent de nincs semmi, ami a szag oka lenne. Ha bemegyek a fürdöszobába, és ránézek a tükörre a wc-felöl mintha lenne ott valaki, akinek fekete haja van, de gyorsan eltünik. Ez sokszor elöfordul. És ha az udvarra nézek vagy az egyik szobában hirtelen elforditom a fejem akkor is, mintha valaki, valami elsuhanna. Ha kerékpározok, sétálok az utcán, úgy érzem mintha valaki figyelne. Egyszer mikor kb. 8-9 éves voltam, a terasz felé néztem az ajtóból, és a fák között mintha egy fekete NÖ állt volna. Egyszer nem is olyan rég, egyedül voltam itthon, fent voltam az emeleten. Hallottam hogy lent az ajtó becsapódott, azt hittem, hogy csak a huzat volt. Megálltam a lépcsö elött, csak hallgattam, hogy hallok-e valamit, és mitha valami szuszogna és lépkedne. De nem mertem lemenni megnézni.
Csak a képzeletem játszik velem,vagy tényleg van valaki, valami a házamban?
12, L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!